Vraag & Antwoord

OS Windows

XP: sneltoets om snel van gebruiker te wisselen, hoe?

6 antwoorden
  • Ik dacht dat er een sneltoets was om snel van gebruiker te kunnen wisselen in XP. Maar ik weet deze niet meer. Jullie wel?
  • Een van de meest vernieuwende onderdelen van Windows XP is de optie Snel naar andere gebruiker overschakelen. Normaal gesproken gebruikt u het venster Welkom om snel tussen gebruikers te schakelen. Met het hulpprogramma Faster User Switcher (PowerToys for Windows XP ) kunt u het gebruik van eerdergenoemd venster omzeilen en de gebruikerswisseling vlotter laten verlopen. Druk tegelijkertijd op de Windows-toets en de Q-toets. Laat de Windows-toets los en druk deze weer in, totdat de gebruikersaccount verschijnt waar u naar wilt overschakelen. Laat vervolgens beide toetsen los. Windows XP meldt de huidige gebruiker tijdelijk af en laadt het profiel van de zojuist geselecteerde. Succes :wink:
  • Hmm.. ik doe het met de Windows toets + de L toets tegelijkertijd.
  • [quote:6749c98d3a="@l"]Een van de meest vernieuwende onderdelen van Windows XP is de optie Snel naar andere gebruiker overschakelen. Normaal gesproken gebruikt u het venster Welkom om snel tussen gebruikers te schakelen. Met het hulpprogramma Faster User Switcher (PowerToys for Windows XP ) kunt u het gebruik van eerdergenoemd venster omzeilen en de gebruikerswisseling vlotter laten verlopen. Druk tegelijkertijd op de Windows-toets en de Q-toets. Laat de Windows-toets los en druk deze weer in, totdat de gebruikersaccount verschijnt waar u naar wilt overschakelen. Laat vervolgens beide toetsen los. Windows XP meldt de huidige gebruiker tijdelijk af en laadt het profiel van de zojuist geselecteerde. Succes :wink:[/quote:6749c98d3a] Als ge op up windows toets klikt en dan op de L-toets dan lukt dit ook hoor
  • Handiger en sneller is om via taakbeheer naar de tab [i:7e16141ca8]gebruikers[/i:7e16141ca8] te gaan. Daar kan je gebruikers afmelden en snel schakelen tussen gebruikers. Je komt in taakbeheer door op Ctrl+Alt+Delete te drukken, of door met de rechtermuisknop op de taakbalk te drukken en voor 'taakbeheer' te kiezen.
  • Ok, dank jullie wel

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.