Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Foto Editor

None
8 antwoorden
 • Dit M$ progje lijkt te bulken van de bugs…..
  Ik kan niets afdrukken vanuit dit programma; dit resulteert steevast in de melding "Te weinig geheugen etc, etc…."
  Ik ben dit probleem al tegengekomen onder Win NT, 2000 en nu ook bij ME. Wie kent de oorzaak en oplossing?

  Groet,
  Ton
 • Geen idee. Printen vanuit de photo-editor geeft hier geen problemen (op een W2K machine). Ik heb thuis hetzelfde probleem met PSP onder W98SE. Ik gebruik dan Irfanview om te printen.
  Ik weet het, geen verklaring of oorzaak, maar wel een work-around.

  Misschien grote bestanden of een bepaald formaat?
 • Hoi Wim,

  In de tussentijd heb ik al wat gevonden in de knowledgebase van M$. Het probleem blijkt niet geheel onbekend te zijn :roll: :
  http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;241258
  Een oorzaak geeft men niet (combinatie Word/Photo Editor?!) en men denkt dit op te lossen door verwijderen van 2 registersleutels. Wat ik vreemd vind, is dat men voor het verwijderen die 2 sleutels eerst nog eens exporteert….!
  Als je bij ME of XP iets zou "verknoeien" in het register, of het levert niet het gewenste resultaat, dan zet je de hele boel toch "gewoon" een herstelpunt terug…??
  Wat denk jij ervan?

  Groet,
  Ton
 • Ik heb zelf dat prog ook, en nog nooit porblemen gehad.

  Omdat je systeem zij dat er onvoldoende geheugen beschikbaar is, denk ik toch dat je te weinig intern geheugen hebt, of dat je intern geheugen kapot is.
  Hoeveel MB-ram heb je eigenlijk in je machine hangen?

  Heb je toevallig ook nog een andere geheugen reep liggen? Zo ja, dan moet je die eens proberen :wink:
 • Nee: pertinent [u:1bce8fc5aa][b:1bce8fc5aa]geen defect en/of te weinig geheugen[/b:1bce8fc5aa][/u:1bce8fc5aa]!!!.

  Ik ben dit ook op [u:1bce8fc5aa]andere machines en onder andere Win versies [/u:1bce8fc5aa]tegengekomen. Bekijk de link van M$ eens…..!!

  Groet,
  Ton
 • [quote:2f370553a9="FTPserver"]Ik heb zelf dat prog ook, en nog nooit porblemen gehad.

  Omdat je systeem zij dat er onvoldoende geheugen beschikbaar is, denk ik toch dat je te weinig intern geheugen hebt, of dat je intern geheugen kapot is.
  Hoeveel MB-ram heb je eigenlijk in je machine hangen?

  Heb je toevallig ook nog een andere geheugen reep liggen? Zo ja, dan moet je die eens proberen :wink:[/quote:2f370553a9]
  Wij komen hetzelfde probleem hier ook zeer geregeld tegen, hebben pc's met 512 Mb en die openen een jpegie van 20k en dan komt die medling al. Ook wij gebruiken Irfanview om die foto's te bekijken cq af te drukken.
 • Hoi Venzent,

  Ha, eindelijk een "medestander"! Volgens M$ (zie link) zou het om beschadigde registersleutels kunnen gaan….. (wat MSWord ermee te maken heeft kan ik sowieso al niet volgen).
  Volgens mij onzin, omdat jij en ik ook andere machines met andere Win versies tegengekomen zijn waar dit probleem speelt!
  Ik hou 't voorlopig maar op een bug.

  Groet,
  Ton
 • Hoi Venzent,

  Aanvulling vorige reactie:
  Heb je die M$ oplossing (zie link) al eens toegepast. Zo ja: wat waren de resultaten?

  Groet,
  Ton

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.