Vraag & Antwoord

OS Windows

xp: internetpages schokken...

6 antwoorden
  • hallo, ik heb sinds kort windows xp geinstalleerd... maar nou schokken mijn internetpages als ik scroll/naar beneden ga met de schuitfbalk ligt dit aan mn pc (800 Mhz PIII) of zoals ik ook hoorde mn muis...?
  • Wat bedoel je met schokken? Dat de pagina regel voor regel doorschuift met vaste stappen of is je weergave corrupt tijdens scrollen? Als het dat eerste is, heb je waarschijnlijk "vloeiend scrollen" uitgeschakeld. Als het tweede het geval is, weet ik het niet zo gauw...
  • ffies een toevoeging het was in 98se niet totat ik xp installeerde en met dezelfde muis.... :x
  • [quote:9e04596d6e]ja ik bedoel het eerste maar hoe kan ik dat dan veranderen (graag een duidelijke uitleg) bedankt...[/quote:9e04596d6e] Okee: rechtsklik op Deze Computer, tabblad geavanceerd. Klik op Instellingen bij Prestaties en kies tabblad Visuele effecten. Daar vind je de opties om vloeiend te schuiven. Ik weet niet precies welke je moet hebben, bij mij staan ze allemaal aan. Kies anders voor "Beste Weergave". Suc6, Maarten
  • maarten misschien ben ik een beetje iri maar we zijn hier tenslotte om elkaar te helpen maargoed.... Het lukt nog steeds niet dat als eerst. maar misschien moet ik wat duidelijker zijn... Als ik mn startpagina (www.startpagina.nl) open dan begint het gedonder vaak als het iets is met internet/outlook bijv. komt het het lijkt dan net of er horizontale streep over mn beeldscherm loopt die meee naar beneden gaat als ik op de schijfbalk klik (ik scroll niet!) om naar beneden te gaan... :roll:
  • Ja je bent heel iri :wink: :D Maar serieus: lijkt op een weergaveprobleem. Zoek naar een update voor je stuurprogramma's voor je videokaart.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.