Vraag & Antwoord

OS Windows

Mail in Outlook Express 6 weg!

4 antwoorden
  • Een vriend van mij heeft een computer met Windows XP en Outlook Express 6. Omdat hij graag wilde dat zijn vriendin ook bij de mail kon, had hij twee profielen aangemaakt. Hij wilde dit graag in 1 profiel, zodat de mail van zijn vriendin in een aparte map kwam. Omdat hij windows opnieuw wilde installeren heb ik de archiefmap op d:\@outlook ingesteld. Allereerst voor hemzelf. Vervolgens heb ik dat ook in het profiel van zijn vriendin gedaan. Jullie raden het al, al zijn mail is nu weg? Windows heeft de bestanden van hem namelijk VERPLAATST! :cry: Het schijnt dat windows de berichten niet echt van de harde schijf verwijderd, vandaar dat het forum mijn laatste redmiddel is! :lol: Is er een goedkope/gratis manier om dit terug te krijgen? Bij voorbaat dank voor jullie reacties.
  • misschien heb je iets aan het progje rec4all. Daar heb ik ooit 99% van mn gedelete mails (.txt) mee terug gevonden. Het is alleen freeware bij bestanden tot max 10 kb dacht ik.
  • Hallo OpTorch, Bedankt voor je reactie, helaas was zijn mailbox +/- 32 MB groot. In computertotaal werd verwezen naar R-undelete, helaas gaat dat ook maar tot een aantal KB. Ik heb thuis wel Norton Antivirus 2003, met de norton protected recyclebin. Als ik dat achteraf installeer werkt het dan ook? Thuis heb ik iets van C: naar D: verplaatst en kon ik het met norton ongedaan maken. Echter heeft hij geen Norton Antivirus geinstalleerd. Bedankt voor de reactie :D
  • Ik kan je niet veel verder helpen... Je moet wel vermijden dat je progjes op de comp zet die je niet voor de rescue gaat gebruiken, anders schrijft ie mogelijk over de file heen die je wilt redden (als dat nog niet gebeurd is...). Dus eerst die Norton install uitproberen op een andere comp als je het niet zeker weet.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.