Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Spook partitie

None
6 antwoorden
 • Ik heb hier en pc staan met daarin 2 fysieke schijven, één van ruim 6 Gb en één van 20 Gb.
  Met fdisk zijn deze partities te zien en als FAT32 geformatteerd. Er zijn verder geen partities op de schijven gemaakt en volgens fdisk zijn beide schijven voor 100% in gebruik.
  Al deze informatie klopt ook met de werkelijkheid.
  Na probleemloze installatie van windows98 SE staan er in "deze computer" echter 3 schijfstations, een C, een D (met de stationsletter D)en een D met de stationsletter E. De D-schijf is de 20 Gb schijf.
  Op die D en E schijf staat ook het zelfde en wis je wat op de ene, dan is het op de andere ook weg, kortom het is de schijf.
  Nu is er wel mee te leven volgens de eigenaar, maar ik vraag mij toch af hoe dat nu gekomen is en of ik die "E-schijf" toch kan verwijderen.
 • Voer een FDISK /STATUS uit en post de resultaten.
 • status van de vaste schijf
  schijf station MB vrij gebruik
  1 6526 100%
  C: 6526
  2 19877 100%
  D: 19877
 • Wat staat er bij status en type?
 • De PC is inmiddels weer terug bij de eigenaar. Die zei, dat bovenstaande het enige was wat er in beeld kwam na de opdracht fdisk /status.
 • Er moet meer staan:
  http://www.computerhope.com/sfdisk6.htm

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.