Vraag & Antwoord

OS Windows

Volgorde in Winip.cfg in Windows98

3 antwoorden
  • Op een computer van mijn schoonzus staat windows98 met een UPC kabelaansluiting. In de computer zit een isa 3com netwerkkaart 3c509b Na de installatie van windows 98 werkt de internet verbinding van UPC perfekt. Als de computer de volgende dag opgestart wordt doet het internet het niet meer. Als ik op winip.cfg kijk staat er als eerste een dialup adapter standaard ingesteld en als 2e de UPC netwerkkaart. Mijn vraag is hoe ik de volgorde in winip.cfg kan wijzigen zodat de 3com netwerkkaart standaard als eerste is ingesteld of zijn er nog andere oplossingen te bedenken waardoor ik verlost wordt van dit probleem
  • [quote:4484a0fbdc="hans_T"]Als de computer de volgende dag opgestart wordt doet het internet het niet meer. Als ik op winip.cfg kijk staat er als eerste een dialup adapter standaard ingesteld en als 2e de UPC netwerkkaart.[/quote:4484a0fbdc] Vermoedelijk bedoel je winipcfg (dus zonder punt) en dialup adapter is de PPP? Volgens mij kan PPP niet met je probleem te maken hebben, tenzij een andere instelling niet in orde is Hoe krijg je het systeem uiteindelijk weer aan de praat. DOe je vernieuwen voor de netwerkkaart via winipcfg? Dat zou dan betekenen dat de kaart configuratie niet in orde is.
  • [quote:9a84576db9="hans_T"] Als de computer de volgende dag opgestart wordt doet het internet het niet meer.[/quote:9a84576db9] Op welk punt gaat het mis? Wat is de foutmelding? [quote:9a84576db9] Als ik op winip.cfg kijk staat er als eerste een dialup adapter standaard ingesteld en als 2e de UPC netwerkkaart. [/quote:9a84576db9] Dat lijkt me goed.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.