Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Diverse windows vragen...(instalatie enz)

Anoniem
catillac
4 antwoorden
 • Morgen moet ik bij iemand windows formatteren en er opnieuw opzetten, ook Chello (waar kan ik die vraag stellen?)

  Ik wil voor de zekerheid nog wat tips voor het formatteren. Zelf heb ik w2k en dan gaat het formatteren vanzelf, ik heb w98 er nooit opnieuw op hoeven te zetten dus mijn vraag is, hoe maak ik de c schijf schoon? Moet ik nog ergens aan denken in het speciaal? En hoe maak ik installatie diskettes van het randapparatuur?

  En aangezien ik denk dat ik problemen krijg met het opnieuw instaleren van Chello zou ik willen vragen of iemand weet of daar een programma voor te downloaden is. Ik ben al naar de Chello en UPC site gegaan maar die werkten beiden niet :-?

  O ja, en wat zijn de systeem vereisten voor windows 2000 pro?
 • [i:23a70647d3] hoe maak ik de c schijf schoon? [/i:23a70647d3]
  Bij Windows '98 zit vaak een setup-diskette, met daarop het programma [b:23a70647d3]format[/b:23a70647d3]
  Daarmee kun je de schijf formatteren via het commando
  format c: /s

  [i:23a70647d3]
  En hoe maak ik installatie diskettes van de randapparatuur?[/i:23a70647d3]
  zitten er geen installatiediskettes meer bij de pc?
  Vanuit de Windows-installatie kun je volgens mij geen disketters voor je randapparatuur maken.
  Wel kun je vanaf Internet voor de randapparatuur stuurprogramma's downloaden en vervolgens allemaal in aparte mappen op een cd branden .

  [i:23a70647d3]
  En aangezien ik denk dat ik problemen krijg met het opnieuw instaleren van Chello zou ik willen vragen of iemand weet of daar een programma voor te downloaden is. Ik ben al naar de Chello en UPC site gegaan maar die werkten beiden niet :-?[/i:23a70647d3]
  De site www.chello.nl werkt hier ook niet. Geen goede reclame voor een breedbandprovider :P
  Maar zelfde als voor de randapparatuur geldt hier: waar is de installatie-cd van Chello gebleven?????

  Max
 • 1. Ik denk dat dat format c wel gaat lukken :D

  2. Pc heeft ze overgekocht van een kennis en voor zover ik weet had zij hem weer ergens op een markt gekocht zonder toebehoren. Dus dan wordt het zoeken op internet :-?

  3. En ik neem aan dat ze wel een chello cd-rom heeft maar ze heeft al heeeeel lang Chello en wat ik mij van die cd-rom nog kan herinnere die ik zelf ooit had is dat ie het niet goed deed en dat ze bij Chello toen zeiden: WIE heeft je die cd-rom gegeven want die is NIET goed. Tja, blijft Chello…. Zelf heb ik het gelukkig niet meer maar dat heeft zo andere redenen maar daar gaat het nu niet om 8)

  Iets nieuws. Ik had nog een oude pc en dacht, ga oefenen met dat oud ding, er staat oude rommel op en GEEN windows, het was een swap. Hij gaat aan, de diskette doet het maar hij kan de cd-rom niet vinden. Kijk daar ben ik dus dadelijk bang voor dat me dat morgen ook overkomt. Wel vreemd want die oude bak van kij is al vaker geformatteerd en toen kon ie hem wel vinden. Hoe kom ik er nu achter welke driver ik dan moet hebben, dit liet ie zien:
  MSCDD001
  cd-rom device driver
  OTI 91X ATAPI
  D91IXV352

 • Je wilt chello weer gebruiken op Windows 2000 Pro? Op zich moet dat kunnen en echt hele speciale software is er niet voor nodig. Hoe het nu is, dat weet ik niet, ik heb er alleen 3 jaar oude ervaring mee.
  1. Als de netwerkaart goed is geïnstalleerd en als de netwerkkaart bekend is bij chello dan is het een kwestie van de TCP/IP kaart instellingen maken.
  2. Dan de internet wizard doorlopen om te zorgen dat internet via de LAN gaat.
  3. E-mail instellen.
  Mocht je Outlook (tot 2000) gebruiken, dan is het soms mogelijk de e-mail account op te slaan en vervolgens weer in te lezen.

  Als je bestandsdeling ook heb geselecteerd, let er dan op dat die voor de chello kaart uit staat voor je eigen veiligheid.

  Van belang is wel dat je de chello welkomst brief bij de hand hebt. Ik heb mijn brief nog steeds, enne ik gebruik het als :lol: schoolvoorbeeld :lol: van een duidelijke brief bij de internet cursus die ik soms geef. Er zijn weinig providers die de informatie zo compleet in de brief zetten als zij! Dat was wel 3 jaar geleden, maar toch.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.