Vraag & Antwoord

OS Windows

Enige gebruiker XP en toch inloggen nodig

4 antwoorden
  • Ik gebruik XP Home. Na herinstallatie van XP krijg ik bij opstarten van de computer steeds het inlogscherm met mijn enige(ikzelf) gebruiker-account. Hoe schakel ik dit uit? Vroeger was dit niet nodig. Er staat mij bij dat ik ergens kan opgeven dat ik de eneige gebruiker ben. In Users staan de accounts: Harry(ik,administrator), Guest(uitgeschakeld) ASP.Net(Limited/password protected).
  • Hoe bedoel je zo zeer het uitschakelen? Je wilt niet meer dat je het menu ziet waar je namen kunt selecteren, of bedoel je meer dat je standaard als 1 gebruiker wilt inloggen?
  • Als het goed is heb je nu ook op je inlogscherm een icoon van die asp. net hebt. Haal die weg en je hoeft jezelf niet meer in te loggen.
  • Start > Uitvoeren > control userpasswords2 > OK Hier hoort behalve Administrator en Gast alleen je eigen account te staan. Eventuele overbodige accounts verwijderen. Als er een vinkje staat bij "Gebruikers moeten...." dan dit vinkje verwijderen > OK. Daarna kun je een account opgeven waarmee automatisch wordt opgestart. Als dat vinkje er nog niet staat, dan eerst plaatsen, Toepassen enz.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.