Vraag & Antwoord

OS Windows

prullenbak van desktop?

5 antwoorden
  • Hallo,weet iemand hier of het mogelijk is je prullenbak van je desktop te verwijderen? ben al aan het zoeken geweest en kom een hoop tegen over de prullenbak, maar niets over het verwijderen daarvan. win xp pro. b.v.d Jan-et.
  • [quote:5abe833a1f="Jan-et"]Hallo,weet iemand hier of het mogelijk is je prullenbak van je desktop te verwijderen? ben al aan het zoeken geweest en kom een hoop tegen over de prullenbak, maar niets over het verwijderen daarvan. win xp pro. b.v.d Jan-et.[/quote:5abe833a1f] Dat kan met tweakui. Is te vinden op de site van microsoft.Het is een Powertoy en je kan het onder die naam ook vinden.
  • je kunt ook Power Up van Ashampoo gebruiken, dat is wat gebruiksvriendelijker. er zijn volgens mij wel gratis versies van. [url]http://www.ashampoo.com/default.htm[/url]
  • Als je met je rechtermuisknop klikt op je desktop en je kiest voor pictogrammen schikken op dan zie je ook de optie bureaubladpictogrammen weergeven, haal het vinkje weg en al je icoontjes zijn ontzichtbaar, dus de prullenbak is dan ook weg
  • hmm, inderdaad ik had even niet gezien dat hij winXP draaide. dan is het inderdaad zo simpel. voor iedereen die geen winXP draait is het bovenstaande wel nog nuttig.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.