Vraag & Antwoord

OS Windows

Hoe nog in windows te komen..

Anoniem
Binary
4 antwoorden
 • Goedendag,

  Ik heb een computer en tot op heden deed deze het altijd na verwachtingen. Vorige week alleen kreeg ik in eens een blauw scherm met NOT BOOTABLE VOLUME te zien bij het opstarten van mijn OS: WinXP Pro.

  Vervolgens reboote ik mijn computer en kreeg ik een NTNLDR foutmelding, met daarop het verzoek om op CONTROL+ALT+DELETE te drukken om de computer opnieuw op te starten.

  Nu is het probleem dat ik in WinXP moet komen, ik heb geprobeerd windows XP te herstellen of zelfs opnieuw te installeren, maar ik krijg telkens een foutmelding dat de schrijft geformateerd dient te worden.

  Normaal gesproken is dit formateren geen probleem, alleen heb ik mijn backup en al mijn belangrijke bestanden op mijn harde schrijf staan, en deze wil ik graag bewaren, dus nu is de vraag of er nog een mogelijkheid is om in windows te komen om de bestanden te bewaren?

  Heeft het nut om mijn PC na een pc-dealer toe te brengen om te kijken of deze mijn bestanden kan recoveren, of kan ik deze procedures zelf uitproberen, of is het hopeloos.

  Specs:

  T-Bird 800
  256 MB Ram
  Win XP Dutch edition PRO
  SEAGATE Barracuda 80 gb 7200 rpm

  Alvast hartelijk bedankt.
 • ik denk dat de enige oplossing is, de harde schijf in een andere pc te hangen en je bestanden eraf te halen, dan formatteren, dan opnieuw instaleren

  en nog iets, als ik eerlijk ben, vind ik jou back up geen back up want een back up daar moet je nog wat aan hebben als je pc kapot gaat (en dat is nu dus niet het geval, dus maak hem voglende keer op een rw cdtje, of rw dvdtje ofzo op op flops, zips, een 2e harde schijf enz.
 • http://www.microsoft.com/technet/treeview/default.asp?url=/technet/prodtechnol/winxppro/reskit/prkd_tro_bohs.asp
 • [quote:6c97afc57b]http://www.microsoft.com/technet/treeview/default.asp?url=/technet/prodtechnol/winxppro/reskit/prkd_tro_bohs.asp[/quote:6c97afc57b]

  hij zei toch al dat hij hem niet kon herstellen omdat hij dan eerst moest formatteren? ff wakker worden

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.