Vraag & Antwoord

OS Windows

Verwisselbare schijven. Verwijderbaar ??

3 antwoorden
  • Hallo, Ik heb een nieuwe computer gekocht met xp home voorgeinstalleerd. Er zit een hd in van 160 gb. Deze is als volgt gepartitioneerd: Disk1: Clarity 1500 mb fat primary c: 9500 mb ntfs primary extended: 140 gb primary (unused mb = 0) d: 140 gb ntfs logical In de verkenner zie ik echter ook nog 4 verwisselbare schijven. Dit zijn G: , H: , I: en J: Ik gebruik echter geen verwisselbare schijven en ik vind dit eigenlijk wel lastig. Is er een mogelijkheid om dit in de verkenner te verwijderen? Met partitionmagic 7.0 zie ik ze niet, alleen in de verkenner zijn ze zichtbaar.
  • Dit zijn waarschijnlijk je geheugenkaart slots (Smartmedia, memorystick etc.). Kan je bij apparaatbeheer uitschakelen. eigenschappen van Deze Computer / Apparaatbeheer / Schijfstations. Daar staan dan 4 USB devices. Bij de eigenschappen kiezen voor: dit apparaat niet gebruiken.
  • Het kunnen ook virtual devices zijn: bijvoorbeeld, Alcohol 120% plaatste een virtueel DVD stattion bij mij (gooide daar overigens mijn driveletters door de war :evil: ). Wat denk ik beter is om ze uit de verkenner te bannen: zet ze uit in TweakUI. Dan kan je ze nog wel gebruiken, zonder dat ze te zien zijn.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.