Vraag & Antwoord

OS Windows

Explorer wordt SPAM

6 antwoorden
  • Ik heb op mijn pc een Spam-virus naar mijn mening. Wanneer ik een internet explorer open en een adres intyp (bijvoorbeeld www.gmx.net) veranderd het beeld ineens. De site van Gmx verandert in een zoekpagina. Deze is niet af te sluiten, door het kruisje boven in het scherm. De enige optie is contral alt delete, wanneer je dat doet sluit je ook alle andere internet-explorers af. Als ik op control alt delete druk heeft de zoeksite de volgende naam: searchxl.com/dir.php Ik heb op mijn pc een virusscanner, up to date, deze vindt geen virus. Onlangs heb ik de map Temporary Internet Files leeggehaald, is dit een oplossing of is er een andere manier om van dit probleem af te komen.
  • het is al duidelijk, je hebt spyware op je pc. Download [url=http://www.lavasoft.de]Ad Aware[/url], installeer het, en draai het (wel eerst even updaten).
  • Dit is geen virus maar spyware. Download in eerste instantie Spybot S&D [url]http://spybot.safer-networking.de/index.php?page=download[/url] Werk met de update-functie het programma bij met de meest actuele virusdefinities voordat je een scan start. Mocht het probleem na spybot niet verholpen zijn, download dan [url=http://download.com.com/3000-8022-10227352.html?tag=lst-0-3]Hijack this[/url] met dit programma kan je een log maken dat je in een postje op het forum kan plakken. Er zijn verschillende mensen op dit forum die dan kunnen aangeven waar het probleem zit.
  • zit mijn reply er voor niets tussen?
  • Bedankt voor de antwoorden, ik zal het proberen.
  • [quote:cd97931e75="Puntje"]zit mijn reply er voor niets tussen?[/quote:cd97931e75] Dus als jij gereageerd hebt, mag niemand anders meer reageren met aanvullende info ? Volgens mij is het doel van dit forum om de TS zo goed mogelijk met zijn probleem te helpen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.