Vraag & Antwoord

OS Windows

Bestanden verwijderen

5 antwoorden
  • Ik heb bepaalde mappen die niet geopend kunnen worden. ik krijg dan het volgende bericht: 'bestandx is niet toegankelijk. Toegang gewijgerd' Dit zijn mappen in 'Mijn documenten'. Ik weet dat de fout ligt aan het terugzetten van een backup. Zo zijn er nog wel een paar mappen op mijn pc. Soms krijg ik ook de melding dat 'de schijf vol of tegen schrijven beveiligd is en dat ik moet kijken of het bestand door een ander programma wordt gebruikt. Mijn vraag is nu hoe ik deze bestanden kan verwijderen want het is tamelijk irritant.
  • Dan heb je een account (xp) met beperkte rechten, waardoor sommige mappen voor jou niet toegankelijk zijn.
  • Nope, er is maar 1 account op mijn pc. Een van de mappen waarover ik het heb is de volgende: mijn documenten\academiejaar 2003 - 2004\databanken\voorbeelden handboek Waarmee ik wil aantonen dat ik in de bovenliggende mappen wel kan.
  • Helpen deze je verder? [url=http://www.kellys-korner-xp.com/xp_d.htm#del]Can't delete files or folders in XP[/url] [url=http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=KB;en-us;q308421#22]HOW TO: Take Ownership of a File or Folder in Windows XP[/url]
  • Misschien staan die bestanden op alleen lezen. Verander dit eens naa archief. Probeer ze anders eens te renamen en dan te verwijderen. Had t laatst toen ik een crack moest plaatsen. De oude file wilde ook niet weg. Na een rename en het plaatsen van de crack ging t wel met verwijderen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.