Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

lokale mappen van outlook express kunnen niet geopend worden

J. de Boer
2 antwoorden
  • na het nieuw installeren van de computer met windows 98 SE en outlook express 6 heb ik mijn berichten, van tevoren op cd-rw gezet, geprobeerd terug te zetten in de lokale mappen. Niet via extra-opties enz, maar via kopieren-plakken.
    iIn een aantal mappen zijn de berichten te lezen na openen van de map, in de overige komt het bericht:map kan worden weergegeven, map kan niet worden geopend. mogelijke oorzaak: onvoldoende schijfruimte, onvoldoende geheugen.
    Via de verkenner naar de mappen van outlook is te zien dat de inhoud in kB of MB even groot is als op de cd-rw.
    Alle mappen op cd-rw zijn gevinkt met "archief".

    Zijn mijn berichten verloren of weet iemand een manier om ze te redden?
  • Voor het terugzetten van de inhoud van de mappen kun je, als je Outlook Express hebt geïnstalleerd, de mappen van de cd-rw kopiëren naar de vaste schijf (vergeet niet om in de eigenschappen van de bestanden te kontroleren of ze niet read-only zijn!) en de inhoud dan te importeren in Outlook Express via Bestand—Importeren—Berichten…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.