Vraag & Antwoord

OS Windows

Help, mn explorer venster opent veel te klein!!

6 antwoorden
  • Hoe krijg ik dit verholpen? Denk dat het door een of andere vage spyware komt of iets dergelijks. Als ik op een link klik, en er opent ene nieuw venster krijg ik dus steeds zo'n irritant klein schermpje. Ik wil dat het gewoon in hetzelfde formaat opent als het venster van waaruit ik het open! Hoe doe ik dit?Kan de vensterranden wel groter slepen maar dat werkt niet.Bij het volgende venster is het weer hetzelfde.
  • Prbeer eens het scherm naar de juiste grootte te slepen en het dan af te sluiten met SHIFT ingedrukt. Hielp bij Windows 3.11 goed (ja zo oud ben ik :P ) , misschien geldt het nog steeds............
  • [quote:efdbf12879="CyGho"]Prbeer eens het scherm naar de juiste grootte te slepen en het dan af te sluiten met SHIFT ingedrukt. Hielp bij Windows 3.11 goed (ja zo oud ben ik :P ) , misschien geldt het nog steeds............[/quote:efdbf12879] Perfecte truc! Bedankt!
  • ik geloof dat die shift toets helemaal niet nodig is zelfs. Hij onthoudt als het goed is de groote van het laatste venster dat je afsluit.
  • [quote:ffd703fd02="bbx"]ik geloof dat die shift toets helemaal niet nodig is zelfs. Hij onthoudt als het goed is de groote van het laatste venster dat je afsluit.[/quote:ffd703fd02] Het werkt niet 100%. Soms opent een nieuw venster in een klein formaat en soms in een groot. Volgens mij opent het in een klein, als ik vanuit outlook express een link aanklik. Vanuit ie opent het wel groot.Nee, ook niet dus.Heb het gelijk ff geprobeerd.
  • ok dan. Heb ik weer wat geleerd ! Ben hard bezig :D

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.