Vraag & Antwoord

OS Windows

Download probleem met IE6.0

3 antwoorden
  • Geacht Forum, Ik heb het volgende probleem met IE6.0: Als ik van internet een .exe file wil downloaden stopt de actie voordat de werkelijke download start en verschijnt een blank scherm met in de linkerbovenhoek een vierkantje met 3 gekleurde figuurtjes. Douwnloads zoals b.v. bankgegevens (.txt files) zijn geen probleem. E-mail is ook geen probleem. Gegevens: Windows 98 SE Pentium II, 330 MHz Internet Explorer 6.0.2600.0000IS Norton Antivirusscanner 2004 (zelfde probleem met 2003 versie) Externgeheugen 128 Mb Beschikbare schijfruimte c.a. 3 Gb Uitzetten van Norton Antivirusscanner geeft geen verbetering. Verlagen van beveiligingsniveau's in Internet Explorer geeft ook geen soulaas. Wie ziet een mogelijkheid om dit probleem op te oplossen? Staat er misschien een vinkje verkeerd?
  • Heb je niet toevallig een download manager oid draaien Draai anders adaware EN Spybot S&D eens, het kan zijn dat er wat spyware op je pc zit
  • Gebruik je toevallig Norton Internet Security? (of een andere firewall) Zo ja, zet die eens uit en probeer dan nog eens te downloaden? Het komt vaker voor met dit programma dat bepaalde pagina's niet goed weergegeven kunnen worden en dat hij bepaalde downloads niet kan starten.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.