Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

zoekassistent weg

Anoniem
None
11 antwoorden
 • :evil:
  Bij mijn gebruikersprofiel (administrator onder Windows XP Prof.)werkt "zoeken" niet met de ""zoekassistent". Het zoeken op zich werkt wel.
  Bij mijn zoons profiel krijg ik hem wel.
  Microsoft troubleshooting zegt:start- zoeken - en dan voorkeuren wijzigen, maar ik heb op mijn gebruikersprofiel geen optie "voorkeur wijzigen". Ik wil mijn zoekassitent terug. Help.
  Truus
 • Hoi,

  Je kijkt toch niet in 'Gebruikersaccounts' in het configuratiescherm? Want daar staat het niet. Als je het zoekvenster voor je hebt dan zie je in het linker gedeelte 'Uw voorkeuren aanpassen' Daar moet je het aan kunnen passen. Maar wat vindt je eigenijk handig aan de zoekassistent in plaats van de klassieke zoekfunctie?
 • Voer REGEDIT uit en zoek de volgende sleutel:
  [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CabinetState]

  Daar staat nu waarschijnlijk:

  "Use Search Asst"="no"

  ff yes invullen
 • [quote:b9e5617265="Ruud de Wit"]Voer REGEDIT uit en zoek de volgende sleutel:
  [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CabinetState]

  Daar staat nu waarschijnlijk:

  "Use Search Asst"="no"

  ff yes invullen[/quote:b9e5617265]

  dit gedaan.
  Bij mij staat geen üse Search Asst", wat nu??
 • Maak de sleutel dan even aan. (STRING value)
 • [quote:657a3a29c5="Ruud de Wit"]Maak de sleutel dan even aan. (STRING value)[/quote:657a3a29c5]

  :o Sorry, ik heb wel al vaker dingen weggehaald in regedit, maar nog nooit toegevoegd of aangemaakt. Ik heb trouwens de nederlandse versie van XP. Maakt dit nog wat uit?????
  Hoe doe ik dat????
 • Maakt niet uit. Gewoon rechtsklik in rechter venster > Nieuw > Tekenreekswaarde. Noem deze "Use Search Asst" zonder de aanhalingstekens. Dubbelklik er op en voer de gewenste waarde in.
  Of het help? Ik betwijfel het eigenlijk, omdat bij mij ook geen vermelding staat en dan komt de assistent ook gewoon. Maar probeer maar uit.
 • [quote:2764b5f2d8="praatpaal"]Hoi,

  Je kijkt toch niet in 'Gebruikersaccounts' in het configuratiescherm? Want daar staat het niet. Als je het zoekvenster voor je hebt dan zie je in het linker gedeelte 'Uw voorkeuren aanpassen' Daar moet je het aan kunnen passen. Maar wat vindt je eigenijk handig aan de zoekassistent in plaats van de klassieke zoekfunctie?[/quote:2764b5f2d8]

  Nee, ik kijk in het zoekvenster, maar er staat geen voorkeuren aanpassen, ook dat is weg
 • [quote:df5e3fe589="Binary"]Maakt niet uit. Gewoon rechtsklik in rechter venster > Nieuw > Tekenreekswaarde. Noem deze "Use Search Asst" zonder de aanhalingstekens. Dubbelklik er op en voer de gewenste waarde in.
  Of het help? Ik betwijfel het eigenlijk, omdat bij mij ook geen vermelding staat en dan komt de assistent ook gewoon. Maar probeer maar uit.[/quote:df5e3fe589]

  :oops: Geprobeerd, maar het helpt inderdaad niet. Jammer.
 • Of als je het makkelijker wil: probeer nr. 15 van de rechterkolom.
 • [quote:265ed3a5ff="M@rc"]Of als je het makkelijker wil: probeer nr. 15 van de rechterkolom.[/quote:265ed3a5ff]
  :oops:
  Jammer, ook dit werkte niet

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.