Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows

Lodyx
11 antwoorden
 • Kan ik met mijn windows xp cd die bij een dell computer hoort windows xp op een andere computer installeren ? Op de dell komt of windows 98 of windows ME. Graag jullie antwoordt
 • Als je de OEM versie van windows hebt moet je het volgende adres maar even bezoeken:
  http://www.microsoft.com/netherlands/licenties/oem.asp
  Als je een niet OEM versie hebt kun je ermee doen wat je wil.
 • :( Ik heb een OEM schijfje. Maar het is toch belachelijk als ik windows XP niet eens op een andere computer kan zetten ?
 • [quote:2d8e2b8756="vdkleijn"]:( Ik heb een OEM schijfje. Maar het is toch belachelijk als ik windows XP niet eens op een andere computer kan zetten ?[/quote:2d8e2b8756]
  En dat is nu precies de bedoeling van Micro$$$$$$$oft baa$$$$$$ Bill Gate$$$$$$$$$: uitsluitend en alleen op 1 (lees EEN), en ook steeds dezelfde PC, te installeren. Voor elke andere PC moet je gewoon een nieuwe XP-CD kopen. Bij Bill moet de schoorsteen ook blijven roken 8)
 • [quote:ed423d7af7="chris middelburg"][quote:ed423d7af7="vdkleijn"]:( Ik heb een OEM schijfje. Maar het is toch belachelijk als ik windows XP niet eens op een andere computer kan zetten ?[/quote:ed423d7af7]
  En dat is nu precies de bedoeling van Micro$$$$$$$oft baa$$$$$$ Bill Gate$$$$$$$$$: uitsluitend en alleen op 1 (lees EEN), en ook steeds dezelfde PC, te installeren. Voor elke andere PC moet je gewoon een nieuwe XP-CD kopen. Bij Bill moet ook de schoorsteen blijven roken 8)[/quote:ed423d7af7]

  wat ben ik blij dat linux gratis is :P
 • je kunt hem gewoon instaleren, heb ik ook gedaan en het draaide gewoon goed! en wat betreft ome billy die kan de pot op :wink:
 • Bij HP staat op de CD= only with HP.
  Maar als je geregistreerd hebt, dus XP is legaal dan kun je nog altijd bellen met Microsoft = PC is geploft en wil XP om andere PC zetten :wink:

  Ciao
  Falco
 • Denk je dat ze daar intrappen? Dat dacht ik niet. Maar ik denk dat we een beetje offtopic gaan en een beetje richting de warez kant.

  Maar ik zelf heb ook een Dell syteem, en daar zat ook een Windows bij.
  Maar die Windows is helemaal door Dell omgebouwd. In je Start Menu staat iets van Dell Solution Center en andere troep.
  Maar ik heb die Windows die ik erbij heb gehad ook op een ander pc proberen te installeren (Geen Dell) en daar deed hij het niet op. Hij wist meteen dat die pc geen Dell systeem was. Maar als je nog een andere Dell syteem hebt staan dan heb je kans dat het wel lukt.
 • Waarom ‘intrappen’? Het kan toch waar zijn? En sorry maar ik voel geen warez richting hier.
  Kennis van mij heeft dat ook via tel. opgelost met Microsoft NL.
  Dell en HP hebben een overeenkomst met Microsoft. Er zit een of ander beveiliging in de CD zodat je niet op andere type PC/laptop kan instaleren.
  Beetje onvriendelijk. In de ‘winkel’ versie zit dat dus niet bij.

  Ciao
  Falco
 • ik ga gewoon proberen om windows xp op mijn nieuwe computer te zetten. Als dat niet lukt koop ik wel een nieuw schijfje
 • [quote:fb3b5b8855="Utilitie"]Denk je dat ze daar intrappen? Dat dacht ik niet. Maar ik denk dat we een beetje offtopic gaan en een beetje richting de warez kant.

  Maar ik zelf heb ook een Dell syteem, en daar zat ook een Windows bij.
  Maar die Windows is helemaal door Dell omgebouwd. In je Start Menu staat iets van Dell Solution Center en andere troep.
  Maar ik heb die Windows die ik erbij heb gehad ook op een ander pc proberen te installeren (Geen Dell) en daar deed hij het niet op. Hij wist meteen dat die pc geen Dell systeem was. Maar als je nog een andere Dell syteem hebt staan dan heb je kans dat het wel lukt.[/quote:fb3b5b8855]

  ja maar waarom lukte het bij mij dan wel om hem te instaleren???

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.