Vraag & Antwoord

OS Windows

Is dit een virus???

6 antwoorden
  • Ben er vandaag in geslaagd mijn XP Prof zodanig te ver***ken dat hij totaal onbruikbaar is, maar wel op een hele speciale manier. Mijn werkblad ziet er nu zo uit: [url]http://www.mock.nl/[/url] Weet iemand hoe dit op te lossen is/ is dit een virus, dat mijn scherm-font op onzin heeft ingesteld??? Alle hulp en suggesties voor reparatie is van harte welkom! Alvast bedankt, DaMo
  • Ik heb een keer in een PC-blad een dergelijke foto gezien. Toen had het te maken met een corrupte FAT(File Allocation Table). Ik denk niet dat dit op te lossen is zonder een format... Het is waarschijnlijk geen virus. Een schone installatie zal de uitkomst moeten bieden. Tenzij er iemand is die een andere oplossing heeft... Succes!
  • Misschien is het alleen maar een corrupt font??
  • :roll: Systeemherstel ? :roll:
  • [quote:056d4869b5="Maarten81"]Misschien is het alleen maar een corrupt font??[/quote:056d4869b5] ja, volgens mij is het een font dat in windows zit... TS : Heb je toevallig je windows thema aangepast? dat je andere fonts geselecteerd hebt...?
  • Ik heb hem gevonden: het is het Marlett lettertype. Dit is een lettertype dat Windows gebruikt voor systeemknoppen enzovoorts. Ik denk dat je gewoon even bij de beeldscherm-instellingen moet zoeken. Alle elementen die met Marlett worden weergegeven, veranderen in Times oid. Dat zou goed moeten gaan.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.