Vraag & Antwoord

OS Windows

problemen met inloggen MSN Messenger

8 antwoorden
  • Telkens als inlog in MSN Messenger 6.1 dan duurt het zo lang dat ik ingelogd bent (minutenlang) en bevriest het venster van MSN Messenger. Nadien ben ik al dan niet goed ingelogd, soms moet ik een paar keer achter elkaar (dus soms 10-tallen minuten) dit proberen voordat ik ingelogd bent. Wie weet wat dit probleem precies is en hoe ik het moet oplossen, omdat ik vroeger (met de eerdere versies van MSN) ik na een paar seconden ingelogd bent.
  • instaleer msn 6.1 anders even opnieuw??? en anders download je dmsn 1702[url=http://www.simtel.net/product.download.php?id=64786&url=ftp%3A%2F%2Fftp.tiscalinet.be%2Fsimtelnet%2Fwin95%2F3dna%2Fdmsn-1702.exe&mirrorsite=Belgium&x=0&SiteID=simtel.net]hier[/url] je kunt ook even op de site van dmsn kijken: [url=www.dmsn.nl]www.dmsn.nl[/url]
  • MSN Messenger verwijderen! Eventueel even je computer controleren op spyware met Ad-Aware 6 (zie laatste Computer!Totaal). Als ik jou was zou ik gewoon MSN Messenger v6.0 (6.0.0602) installeren. Deze heeft geen problemen en logt altijd goed en snel in. Heb hier de setup nog wel van (ik bewaar alle setups van de progs die ik installeer). Post anders ff je emailadres of via pm, als je wilt dat niemand die weet, dan stuur ik je die verise wel even.
  • Op www.mess.be staan ook alle oude versies! (en natuurlijk ook die nieuwe)
  • Gilbert, graag. e-mailadres Alvast bedankt
  • [quote:0c4eaf5203="Mgompie"]Gilbert, graag. e-mailadres = mijnadres@oprovider.nix Alvast bedankt[/quote:0c4eaf5203]je kan beter vragen om een pb dan je email hier rond te strooien vooral spammers zijn hier verzot op
  • 6.1 heeft beveiligingsupdates gekregen; dus probeer deze. Als je gebruik maakt van Messenger Plus!, dan moet je deze updaten of verwijderen.
  • Wat bedoel je precies met beveilingsupdates.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.