Vraag & Antwoord

OS Windows

Home --> Pro gaat naar verkeerde partitie

4 antwoorden
  • Hey, Ik heb een probleem, namelijk dat windows op de verkeerde schijf installeerd ! Het gaat hier om een vervanging van Windows XP Home Edition NL, door Windows XP Professional Edition English (Corporate). De upgrade optie is niet beschikbaar, wat volgens de WXPPRO installer wordt veroorzaakt door het feit dat er 2 verschillende talen in het spel zijn. Op zich geen probleem... Maar het probleem is er wel. De windowsSetup installeert Windows op mijn D-partitie i.p.v. over mijn vorige windows, die zich op C:\ bevindt. Ik heb al rondgekeken, maar kan het niet veranderen. Als ik op Extra Opties o.i.d. klik, reboot de pc... Ik kan de schijf niet formateren omdat a) er belangrijke bestanden opstaan en b) de windowsCD werkt niet ondedr DOS. Er is geen DOS-based installer. Iemand een idee hoe ik toch windows op C:\ geinstalleerd krijg ?
  • Turbo zegt: Ik heb een probleem, namelijk dat windows op de verkeerde schijf installeerd ! Je moet goed lezen tijdens de installatie. Je kan kiezen welke partitie en moet de dezelfde partitie kiezen als waar de oude versie staat. Je krijgt ook de mogelijkheid die partitie te deleten. Ja die wil je deleten en daarmee voorkom je dat de nieuwe installatie ergens anders komt. gr v Eeltsje www.eeltsje.tk
  • ja moet ergens aan kunnen geven dat je partititie tabel wilt zien als je via windows instaleert, dit kan heel snel al
  • [quote:7a4566ede5="e.boomsma"]Turbo zegt: Ik heb een probleem, namelijk dat windows op de verkeerde schijf installeerd ! Je moet goed lezen tijdens de installatie. Je kan kiezen welke partitie en moet de dezelfde partitie kiezen als waar de oude versie staat. Je krijgt ook de mogelijkheid die partitie te deleten. Ja die wil je deleten en daarmee voorkom je dat de nieuwe installatie ergens anders komt. gr v Eeltsje www.eeltsje.tk[/quote:7a4566ede5] 1) Je kan Quotes gebruiken. 2) Haal die spam uit je bericht !!! [quote:7a4566ede5="pcguy"]ja moet ergens aan kunnen geven dat je partititie tabel wilt zien als je via windows instaleert, dit kan heel snel al[/quote:7a4566ede5]Dat is geen optie. D.w.z. dat je dat nergens kan doen. Mogelijk heeft dat te maken met het feit dat het een Pro verise is, of dat het een Corporate versie is.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.