Vraag & Antwoord

OS Windows

WinXP blijft hangen na install SP1

6 antwoorden
  • Heb van het weekend bij een vriend SP1 gedownl. en geïnstall. Uiteraard betreft het hier een legale XP. Echter, na opnieuw starten komt XP nog wel tot de keuze welk gebruikersprofiel gewenst is (3 gebr. prof aanwezig). Nadat daarvoor gekozen is, gaat XP verder en komt wel het achtergrondscherm in beeld, maar verder niets. Geen startmenu etc... Ik hoor/zie ook geen actie van de HD. Na een kwartier hebben we de pc maar uit gegooid met de aan/uitknop. :( Is het normaal na SP1 dat het heel lang duurt voordat XP (voor de eerste keer) weer normaal opstart of moet ik opnieuw opstarten en dan F8? Zoja F8, wat kan ik dan het beste doen? Thanx. :wink:
  • Heb je het dus 1x geprobeert ? (aanzetten) Of wel meerdere keren ? Welke 3 profielen zijn er aangegeven ?
  • Hallo Turbo, Meerdere malen (stuk of 5) en toen maar opgegeven. Met profielen bedoelde ik gebruikersprofielen. Persoon 1, 2 en 3. De profielen zijn niet nader bepaald. Het is meer dat de eigenaar 3 accounts heeft aangemaakt, voor iedere gebruiker 1. Ik heb gewerkt met het profiel van degene die ook het meest werkt met de pc. De pc gaf toen een normale XP-schermindeling zoals je standaard verwacht.
  • [quote:bd697b423f="pkh"]Hallo Turbo, Meerdere malen (stuk of 5) en toen maar opgegeven. Met profielen bedoelde ik gebruikersprofielen. Persoon 1, 2 en 3. De profielen zijn niet nader bepaald. Het is meer dat de eigenaar 3 accounts heeft aangemaakt, voor iedere gebruiker 1. Ik heb gewerkt met het profiel van degene die ook het meest werkt met de pc. De pc gaf toen een normale XP-schermindeling zoals je standaard verwacht.[/quote:bd697b423f]*[b:bd697b423f]ZUCHT[/b:bd697b423f]*Het is en blijft Turbo-Pascal niet gewoon Turbo, maar oke... Veilige Modus al geprobeerd ?
  • Sorry, in het vervolg zal ik je met Turbo-Pascal aanspreken. Nee, veilige modus heb ik nog niet geprobeerd omdat ik niet wist welke mogelijkheden en dus keuze juist zou zijn. Ik heb wel begrepen van een collega dat ik binnen VM een optie kan selecteren zodat XP terug gaat naar het laatst gemaakte herstelpunt. Ik ga dat maar proberen. Zal wel pas dinsdagavond worden. Heb eerder geen tijd. Alvast bedankt voor het meedenken. Ik hou je op de hoogte.
  • Gelukkig. Heb nog maar eens de pc aangezet en ruim een half uur gewacht en ja hoor, dan kwam ie weer. Heb nu ook de overige ess. patches gedownl. en geïnst. Wat mij betreft mag de moderator dit onderwerp sluiten. Thanx :D

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.