Vraag & Antwoord

OS Windows

Win2000 opstart scherm weizigen

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Ok ik heb het volgende probleem. Ik heb een werkstation die een screensaver of iets dergelijks heeft geinstalleerd nu blijkt ie als ie op ctrl alt delete drukt steeds die achtergrond te zien. ik wil dit weg hebben waar kan ik dit weizigen(register file) ik wil weer de orginele achtergrond. ik zie het plaatje bij het opstarten ook even verschijnen. als admin zie ik hem niet dus alleen bij de gebruiker die het desbetreffende programma gedaarid heeft.

  alvast bedankt
 • ik krijg dus elke keer een plaatje te zien bij opstarten en als ik op ctrl alt delete druk dit wil ik dus niet hebben hoe krijg ik dit weg!!
 • Ik weet het niet zeker, maar volgens mij heeft dat iets met web te maken.
  Probeer is in veilige modus een ander plaatje te kiezen als bg, en dan kijken wat er in gewone modus gebeurt.
 • Nee het is niks met achtergronden. het is een file die door een programma verandert is en daarom steeds iets opvraagt zit ergens in win2000 wie weet dat? van xp weet ik het wel :)
 • [quote:be18bd1964="casanova"]Nee het is niks met achtergronden. het is een file die door een programma verandert is en daarom steeds iets opvraagt zit ergens in win2000 wie weet dat? van xp weet ik het wel :)[/quote:be18bd1964]
  a)[dom] Werkt het in Win2000 niet hetzelfde ?
  b)Verwijder / reinstaleer dat programma…
 • Het is geen prog want bij software staat er niks ik heb ook op de schijf gezocht naar *.jpg en bmp niks gevonden zoiezo moet je in xp een file weizigen zie andere topic dit gaat niet in win2000 dus waar staat het……..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.