Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Taakplanner XP

Tha Ron-aldo
5 antwoorden
 • Hallo,

  Wanneer ik een taak automatisch wil laten uitvoeren in Windows XP, dan werkt dit niet. Ik heb de pc geïnstalleerd en tijdens de installatie heb ik een administrator wachtwoord in moeten geven. Ik log verder niet aan met de administrator, maar er is een standaard gebruiker toegevoegd.

  Gedurende de installatie heb ik dus een gebruiker toegevoegd, maar later bleek dat de pc voor iemand anders bestemd was. Dus heb ik de naam moeten veranderen.

  Wanneer ik nu de taak plan en automatisch wil laten uitvoeren, werkt het niet. Je kunt een wachtwoord ingeven, maar welk wachtwoord moet ik dan ingeven? Het enigste wachtwoord is dat van de adminstrator, want voor de gebruikers heb ik geen wachtwoord in hoeven te geven.

  Iemand enig idee? Wanneer ik overigens bij de eigenschappen van de taak kijk, staat er bij de regel gebruiker naam1/naam2 waarbij de naam de naam van de eerste en de tweede gebruiker is.

  Is het nog te volgen? Iemand enig idee waar het aan ligt?

  HELP ME!! Want ik wordt gek hier!!

  Het moet gewoon geautomatiseerd worden.
 • Je moet de gebruik waar je deze taak invoert een wachtwoord geven.

  Met die gebruik meld je je dus aan, met wachtwoord en dan maak je een nieuwe taak. De taakplanner zal vragen om een wachtwoord, gebruik hiervoor het wachtwoord dat je bij deze gebruiker hebt ingevoerd.

  Dan moet het als het goed is werken, ik heb hier ook lang naar moeten zoeken. Ik gebruikte het om om de 10min een wav bestandje aftespelen. Op een wedstrijd was dat, werd er opgeroepen: Non stop training.

  Laat maar horen of het gelukt is.

  W.
 • Hallo,

  Ik heb het nog niet echt geprobeerd, maar ik meen me te herinneren dat ik tijdens de installatie alleen een administrator wachtwoord heb moeten ingeven. Verder moest ik een gebruiker toevoegen (je weet wel, dan krijg je een lijst met gebruiker 1, gebruiker 2 enz.) maar ik heb verder geen wachtwoord in hoeven te geven. Dus ik weet niet of het werkt, maar ik hoop het!! Ze zitten me er echt over aan mijn kop te zaniken. :-?

  Greetz,

  Tha Ron-aldo
 • Je moet dus voor je gebruiker een wachtwoord instellen.

  De administrator maakt hier even niks uit !!

  Succes.

  W.
 • Ik ben er nog even mee bezig geweest. Ik ben benieuwd of hij nu werkt… Ik laat het weten!! In ieder geval bedankt voor de reacties!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.