Vraag & Antwoord

OS Windows

Hoe bereik ik in XP mijn files na verwijderen account?

5 antwoorden
  • Ineens had ik een beschadigd account. Ik heb een tweede aangemaakt. Daarna heb ik het "beschadigde" account verwijderd zonder de bestanden te verwijderen. Nu kan ik deze bestanden nergens meer terug vinden, ook niet als ik een zoekfunctie op trefwoord uitvoer. Weet iemand wat te doen?
  • Je hebt ze bewust verwijderd, en nu wil je ze terug :-? Welke files bedoel je ?
  • Nee, het ging als volgt: Mijn account kon ik niet meer bereiken, beschadigd of zo. Ik heb een nieuw account aangemaakt. Vanuit het nieuwe account heb ik het oude account verwijderd, met behoud van mijn documenten. Nu kan ik dus mijn documenten nergens meer vinden, mar ben wel 1 GB armer. Waar zet XP dit soort verborgen bestanden neer?
  • [quote:75dd9ce731="berlinka"]Vanuit het nieuwe account heb ik het oude account verwijderd, met behoud van mijn documenten. Nu kan ik dus mijn documenten nergens meer vinden, mar ben wel 1 GB armer. Waar zet XP dit soort verborgen bestanden neer?[/quote:75dd9ce731] Die zouden dan op je bureau blad moeten staan in een map, die de naam heeft van het verwijderde account.
  • Als deze niet zijn verwijderd, zouden ze moeten staan in (Standaard XP) [Drive]:\documents and settings\%Acountnaam%\my documents waarbij [drive] de drive is waarop xp is geinstalleerd. Als je deze directory hebt teruggevonden, en je nieuwe acount heeft de rechten van beheerder kan je hier als het goed is gewoon bij. TENZIJ je de gegevens hebt versleuteld uit veiligheidsoverwegingen. Dan is het absoluut jammer maar helaas. Jan Willem

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.