Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Sleutel verwijderen

Anoniem
None
14 antwoorden
 • Door een installatie fout van Norton is er een Sleutel in het register achter gebleven. Sleutelnaam in HKEY-LOCAL-MACHINE, SOFTWARE: "Symantec" kan ik niet verwijderen. Als ik dit doe dat stort regedit in en andere registerprogramma houden er dan ook mee op als ik deze sleutel wil verwijderen.
  Daar zitten weer subsleutels in. Alle subsleutels heb ik kunnen verwijderen maar met de laatste IAM, als ik mij dat nu goed herinner, stopt regedit er dus mee. Wie kan mij vertellen hoe ik deze sleutel kan verwijderen?

  Alvast bedankt.
 • Een optie zou misschien zijn om een progje te downloaden die je register opschoont. Bijvoorbeeld RegVac of Regcleaner ofzoiets…
 • BEdankt voor de reactie.
  Ik heb 3 verschillende register opschoners gebruikt en alle 3 slaan op tilt
  als deze sleutel verwijder.
  Suggesties blijven welkom!
 • Welk OS heb je?Onder XP kan je rechtsklikkend op Symantec machtigingen instellen,misschien dat het zo lukt om te verwijderen.
 • Ik gebruik XP.
  Ook als ik de machtiging verander dan stort regedit in!
 • En hij knikkerde je eruit TIJDENS de installatie? Anders moet je misschien dezelfde versie van iemand anders zien te ritselen en deze installeren. Dan zou je hem kunnen de-installeren en zijn als het goed is ook alle registersleutels weg…
 • http://www.4dev.com/ download hier Registry Crawler en verwijder alle verwijzigingen naar Symantec uit je register.
 • Ga het gelijk ff proberen!
  Helaas ook deze geeft de pijp aan Maarten oftewel vliegt eruit.
 • Het herinstaleren en de-instaleren lijkt mij de makkelijkste oplossing maar waarom wil je die sleutel percee kwijt zoveel kwaad kan het niet hoor als hij blijft staan
 • Opnieuw installeren is het laatste middel wat mij betreft.
  Die sleutel wil ik kwijt omdat Norton zich nu niet meer goed laat installeren.
 • [quote:029e1523c9="Tha Ron-aldo"]Een optie zou misschien zijn om een progje te downloaden die je register opschoont. Bijvoorbeeld RegVac of Regcleaner ofzoiets…[/quote:029e1523c9]

  Symantec stopt bepaalde bestanden diep weg. Ga eens naar C:\Documents and Settings\Naam\Application Data\Symantec\Shared.
  Daar staan nog een paar bestandjes, misschien als je die weggooit dat je dan de registersleutel kunt verwijderen. (Houd er rekening mee dat dit een 'verborgen' map is)
 • ik haal wel eens de sleutel weg in de veilige modus werkt bij mij goed.
  heb dit vaker gedaan met die k*t register keys van nCASE (spyware)
  ik zou zeggen proberen kan geen kwaad.
 • Ok,
  Alleen is dit helaas via werken met extern bureaublad niet mogelijk.
 • Morrelen in het REGISTER kan de meest onverwachte gevolgen hebben. Hou dus goed nota van wat je hebt gedaan, om dat zonodig in de veilige modes weer terug te kunnen zetten.
  Ook een Image van je schijf is geen overbodige luxe.
  Gisteren veranderde ik een code page sleutel voor MS-DOS (win98SE) 437 –> 860. Gevolg: bij booten wilde windows ineens een password weten. Nooit ingevoerd! dus OKE: wrong password, dan maar X: …. illegal…… enz. Niet meer te booten. Gelukkig wel in de veilige modus….

  perloc

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.