Vraag & Antwoord

OS Windows

Kan iemand dit onder XP wel draaiend krijgen?

4 antwoorden
  • Ik heb het volgende programmatje : WKPE. Te vinden op o.a. de volgende site onder "Others" : http://www.exetools.com/others.htm Onder 95 en later 98SE heeft dit prima gewerkt, maar onder XP krijg ik het niet aan de gang. En getuige mijn zoektochten door bijv. google, zijn er talloze mensen die dit niet voor elkaar krijgen. Misschien dat er hier een software profi zit, die dit wel voor elkaar krijgt?
  • Wat is het voor soort programma? Wellicht dat er alternatieven zijn.
  • [quote:4cbf4dacbe="Captain_Kansloos"]Wat is het voor soort programma? Wellicht dat er alternatieven zijn.[/quote:4cbf4dacbe] Het is een soort emulator programmatje. Alternatieven heb ik al eens geprobeerd toen ik indertijd overging van W95 naar W98, want er was toen al sprake van dat het alleen maar onder 95 zou werken. Maar 98 deed het ook.
  • Probleem met dit soort oude programma's is vaak dat het hardware rechtstreeks probeert te benaderen. Als dat het geval is, dan kun je het wel vergeten. Soms kun je programma's met de Wizard Programmacompatibiliteit nog wel aan de gang krijgen, maar dat is meestal alleen als het een afwijkende resolutie o.i.d. gebruikt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.