Vraag & Antwoord

OS Windows

WindowsXP-pro (Engels-talig) Command Prompt Window overzicht

6 antwoorden
  • Zijn er ergens uitvoerige/volledige gegevens te vinden omtrent het hoe en wat van deze functie van het besturings-systeem? Ik loop af en toe tegen wat fout-meldingen aan en moet even leren hoe het wel kan.
  • [quote:558c27a99f="Jaap H"]WindowsXP-pro (Engels-talig) Command Prompt Window overzicht Zijn er ergens uitvoerige/volledige gegevens te vinden omtrent het hoe en wat van deze functie van het besturings-systeem? [/quote:558c27a99f] Als je Windows 2000 en Windows XP Command Prompt commando's bedoeld, die vind je op deze site. http://www.ss64.com/nt/index.html
  • [quote:a2aa3ca5ac="jolo"][quote:a2aa3ca5ac="Jaap H"]WindowsXP-pro (Engels-talig) Command Prompt Window overzicht Zijn er ergens uitvoerige/volledige gegevens te vinden omtrent het hoe en wat van deze functie van het besturings-systeem? [/quote:a2aa3ca5ac] Als je Windows 2000 en Windows XP Command Prompt commando's bedoeld, die vind je op deze site. http://www.ss64.com/nt/index.html[/quote:a2aa3ca5ac] Is een overzicht van de commando's inderdaad. Bedankt. Ik zal het een en ander bij elkaar moeten sprokkelen, denk ik; ik zoek b.v. een syntax-instructie.
  • pak een oud dosboek :)
  • [quote:e05bbdc845="webspider"]pak een oud dosboek :)[/quote:e05bbdc845] Via welke link pak ik die even? Thanx.
  • hmm, geen idee, maar http://www.watson.nl/menu/frame.html?/GEBRUIKT/boeken.html daar staatie: Microsoft Windows & MS-DOS 6 - Handboek - Besturingssysteem met uitgebreide hulpprogramma's (1993). officiele boekje :)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.