Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Wat houdt deze waarschuwing in?

Noesje1
7 antwoorden
 • Als ik een document open in Word, krijg ik de volgende waarschuwing in beeld:

  C:\…\(naam van het document)\.doc wordt gebruikt door Peter en Trudy. Wilt u een kopie maken? Ja/Nee.

  Wat is dit? En wat moet ik ermee?
  We draaien XP Home.
 • Normaal gesproken geeft deze melding aan dat het document al op een andere pc geopend staat onder genoemde gebruikersnaam. Echter ik begrijp dat dit bij jullie niet het geval is. Genoemde foutmelding heb ik ook al eens gehad terwijl het bestand nergens anders geopend was. Bij mij hielp het om het als kopie te laten openen en dan onder een andere naam op te slaan en het originele betstand te verwijderen. Eventueel kan je daarna de naam terug veranderen in de originele bestandsnaam.

  Beetje omslachtig, maar vaak werkt het wel

  Suc6
 • [quote:07625aabe7="Sellis"]Beetje omslachtig, maar vaak werkt het wel

  Suc6[/quote:07625aabe7]

  Ja, dat mag je wel zeggen. Want ik ga straks m'n oude data definitief op z'n plaats zetten. (Ik zit in de overgangsfase van een oude pc naar een nieuwe). En iedere keer als ik dus een öud Word docje open, moet ik die slag maken. :cry:

  Nou ja, misschien heeft iemand anders nog ideeën……..
 • [quote:143b47a0bb="Noesje1"](Ik zit in de overgangsfase van een oude pc naar een nieuwe). En iedere keer als ik dus een öud Word docje open, moet ik die slag maken. :cry:[/quote:143b47a0bb]
  Hoe benader je die bestanden? Via de harde schijf van de oude pc in de nieuwe pc?
 • [quote:71ed15719b="c.j.krul"][quote:71ed15719b="Noesje1"](Ik zit in de overgangsfase van een oude pc naar een nieuwe). En iedere keer als ik dus een öud Word docje open, moet ik die slag maken. :cry:[/quote:71ed15719b]
  Hoe benader je die bestanden? Via de harde schijf van de oude pc in de nieuwe pc?[/quote:71ed15719b]

  Nee, het zijn bestanden die al op de nieuwe pc staan. Met die overgangsfase bedoel ik, dat ik nu alles weer aan het ordenen ben, progjes aan het installeren, dat soor dingen.
  Ik heb het net even uitgeprobeerd, hij doet het ook met "nieuwe docs". Ik open net even Word, nieuw document, tik wat in, sla het op, wil het openen, en daar komt die waarschuwing weer.
 • Hmmm, da's vreemd. Ik dacht dat het eenmalig een document was. Sorry, dan kan ik je niet verder helpen.
 • Je kan die bestanden ook ff op een CDR branden

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.