Vraag & Antwoord

OS Windows

windows naam

6 antwoorden
  • onder eigenschappen van deze computer staat geregistreerd op naam van: kan ik dat nog na de installatie van vin xp pro. veranderen
  • Volgens mij kan dat: Open het onderdeel Systeem in het Configuratiescherm. Klik op het tabblad Computernaam op Wijzigen. Geef onder Computernaam een nieuwe naam op voor de computer en klik vervolgens op OK.
  • [quote:90ee545e56="Mrs.Birdlover"]Volgens mij kan dat: Open het onderdeel Systeem in het Configuratiescherm. Klik op het tabblad Computernaam op Wijzigen. Geef onder Computernaam een nieuwe naam op voor de computer en klik vervolgens op OK.[/quote:90ee545e56] Hier wijzig je de computernaam, waarmee een computer in het netwerk wordt geidentificeerd. Wat Pascal bedoelt is de naam waarmee Windows is geregistreerd, zeg maar de eigenaarsnaam. Dit kun je wijzigen in het register. Ga maar eens zoeken in het register met de naam die daar nu ingevuld is, dan kom je hem vast wel tegen en kun je het daar ook wijzigen.
  • Ga het register naar volgende sleutel: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion Selecteer RegisteredOwner, rechtsklik, kies wijzigen. Bij Waardegegevens vul je de nieuwe eigenaar in.
  • [quote:f46194f316="M@rc"]Ga het register naar volgende sleutel: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion Selecteer RegisteredOwner, rechtsklik, kies wijzigen. Bij Waardegegevens vul je de nieuwe eigenaar in.[/quote:f46194f316]Als je dit niet durft kun je ook [url=http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/downloads/powertoys.asp][b:f46194f316]TweakUI[/b:f46194f316][/url] (rechterkant) nemen om de naam aan te passen.
  • dankje 8) ik zal het zo snel mogelijk uitproberen

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.