Vraag & Antwoord

OS Windows

outlook express database

3 antwoorden
  • ik heb een paar dagen geleden voor dat ik windows xp opnieuw installeerde een outlook express backup gemaakt. ik had namelijk ergens een folder gevonden met alle berichten er in. ik heb die back nu hier op mijn nieuwe windows staan, maar weet niet meer waar ik het terug moet zetten. weet iemand waar deze bestanden bewaard worden?
  • Documents and settings\Jouw account\Local settings\Application Data\Identities\{idioot lange mapnaam zoals 92EFBCD3-FE8E-4D5B-BD115-23CCG34FFA4}\Microsoft\Outlook Express. Succes!
  • [quote:0b04dbed0e="Ultra"]Documents and settings\Jouw account\Local settings\Application Data\Identities\{idioot lange mapnaam zoals 92EFBCD3-FE8E-4D5B-BD115-23CCG34FFA4}\Microsoft\Outlook Express. Succes![/quote:0b04dbed0e]Klopt (daar kwam die backup ook vandaan), maar dan overschrijft hij wel de inmiddels al weer nieuwe mails, en die ben je dan kwijt! In plaats daarvan kun je ze ook in Outlook Express importeren. Is alleen mogelijk als de backup compleet is, inclusief folders.dbx. Bij deze methode voegt hij de oude berichten toe aan de eventueel aanwezige nieuwe. Jan de Boer PS: Vragen over dit specifieke onderdeel van Outlook Express worden erg vaak gesteld. Steeds opnieuw met dezelfde antwoorden. Zou het zolangzamerhand misschien nuttig kunnen zijn om hier een stickie over te maken? Misschien inclussief berichtregels? B.v. "Alles over Outlook Express" ?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.