Vraag & Antwoord

OS Windows

website openen vanuit outlook express

18 antwoorden
  • Een klein probleempje. Het lukt me niet om vanuit outlook express naar een website te gaan. Als er in een e-mailbericht een website genoemd staat, dan klik ik er op en dan gebeurt er niks. Ik moet dan de url kopieeren en dan pasten in de internet explorer. Beetje omslachtig. Vandaar, waar kan ik dit anders instellen??
  • Het is geen oplossing, als je alvast een lege explorer opstart opent de link zich wel, hoef je niet copy en paste te doen. Het verhelpen van dit probleem interesseert mij ook omdat ik hier ook last van heb.
  • Geen probleem hier, welke versie OE en Windows gebruik je?
  • Je moet bij 'eigenschappen voor internet' bij het tabblad 'programma's' het vakje aanvinken 'controleren of IE de standaardbrowser is'. Als je nu weer op de link klikt, vraag IE of hij de standaardbrowser mag zijn. Dan moet je uiteraard op 'ja' klikken :P
  • Jossan, windows xp home versie 2002 service pack 1 pcmaster, gedaan wat je zei: Je moet bij 'eigenschappen voor internet' bij het tabblad 'programma's' het vakje aanvinken 'controleren of IE de standaardbrowser is'. Als je nu weer op de link klikt, vraag IE of hij de standaardbrowser mag zijn. Dan moet je uiteraard op 'ja' klikken Echter: het probleem verhelp je hier niet mee. dank voor het meedenken!
  • deze oplossing heb ik daarvoor ooit eens opgeslagen: -Ik heb het als volgt opgelost:In outlook express werken mijn links niet meer die per mail werden verzonden. Een oplossing is heel erg moeilijk te vinden en toch zijn er mensen die er last van hebben. Uiteindelijk vond ik een oplossing na heel lang zoeken. Open verkenner en ga naar Extra >>>> open mapopties en ga dan naar "bestandstype". Zoek daar naar: N.V.T. Url Hypertext-Overdrachtsprotocol (en selecteer deze). Ga dan naar "geavanceerd" en kies voor "bewerken". Onderstaande moet in de velden staan: Actie=open Toepassing die wordt gestart voor de actie: "C:\PROGRA~1\INTERN~1\iexplore.exe" -nohome %1 DDE gebruiken aanvinken. DDE-bericht "%1",,-1,0,,,, Toepassing IExplore DDE-opdracht als de toepassing niet is gestart. (dit veld is leeg) Onderwerp WWW_OpenUrl (hier staat als je link niet werkt "system")
  • Dank je Derk, je moet bijhoorlijk zoeken dus voor zo'n oplossing. Ik ben zo ver dat ik heb gekozen voor bewerken en zie dan alleen open staan en niet de andere tekst die je noemt.
  • wel als je het woord open selecteert en dan klikt op bewerken.
  • helaas, dat is niet het geval. Ik kan open selecteren dan kiezen voor bewerken maar gebeurt niets. windowx xp home Wel wat verder gekomen. Het blijkt namelijk dat er geen explorer icoontje onder de exstensie staat. Oftewel er is uberhaupt niet bekend dat outlook iets met de exlorer moet doen. Vandaar dat er na open niets te bewerken valt. Als ik kijk bij een extensie die wel het internetexplorericoontje bevat zie ik wat jij beschrijft. Ik zal eerst dat hypertekst transfer protocol moeten vertellen dat ie naar de internet explorer moet gaan. Via wijzigen wil dit niet want het kadertje 'wijzigen' blijft grijs. Arrghhh
  • Deze al geprobeerd? http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-GB;q281679
  • dank je wel Marc. het volgende uit je website gehaald en uitgevoerd tot de laatste regel. RESOLUTION To resolve this problem in Internet Explorer, follow these steps: Quit all programs that are running. Click Start, and then click Run. Type regsvr32 urlmon.dll, and then click OK. When you receive the "DllRegisterServer in urlmon.dll succeeded" message, click OK. If this does not resolve the problem, repeat steps 2 through 4 for each of the following files (in step 3, replace Urlmon.dll with each of the file names below): Shdocvw.dll Msjava.dll Actxprxy.dll Oleaut32.dll Mshtml.dll Browseui.dll Shell32.dll (Windows XP and Windows 2000 only) If the problem is still not resolved, verify that the following registry values are present and correct: HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{00020400-0000-0000-C000-000000000046} Name: (Default) Value: IDispatch HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{00020400-0000-0000-C000-000000000046}\ProxyStubClsid Name: (Default) Value: {00020420-0000-0000-C000-000000000046} HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{00020400-0000-0000-C000-000000000046}\ProxyStubClsid32 Name: (Default) Value: {00020420-0000-0000-C000-000000000046} HIER BEN IK NU!!!!!!!!!!! EN ZONDER GOED GEVOLG!!!! If the problem is still not resolved, reinstall Internet Explorer. If you are using the version of Internet Explorer that is included with your operating system, reinstall or repair your operating system. Misschien komt er nog een ander oplossing anders wordt het de explorer opnieuw installeren en in het ergste geval windows xp!!!! Daar heb ik even niet zo veel zin in. Heb dat net dit weekend mogen doen op mijn andere pc.
  • :x Als het echt moet: [url=http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q318378]How to Reinstall or Repair Internet Explorer and Outlook Express in Windows XP[/url] Als dat niet helpt zou je eerst nog een [url=http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm]Repair Install[/url] kunnen proberen voor je gaat formatteren....
  • nieuwe pc gekocht en ongelovelijk hij doet hetzelfde als mijn laptop. Het is niet mogelijk om vanuit Outlook express een link te openen. de verschillende dll's (zie boven) geladen. Gaat goed behalve bij msjava.dll. Ik krijg dan een melding: Het in het geheugen laden van de bibliotheek (msjav.dll) is mislukt. Kan de opgegeven module niet vinden. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen of rest mij een repair van de internet explorer??
  • Kijk [url=http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;nl;823301][b:e06d761224]hier[/b:e06d761224][/url] maar even.
  • zou het door een beveiliging uitgeschakeld kunne zijn (door een SP?) Dan helpen de reparaties ook niet...
  • Controlleer of als [b:49acd06192]msjava.dll[/b:49acd06192] in de map [b:49acd06192]Windows/System32[/b:49acd06192] staat. Zo niet, download dan [url=http://www.dlldump.com/download-dll-files.php/dllfiles/M/msjava.dll/download.html][b:49acd06192]hier[/b:49acd06192][/url] [b:49acd06192]msjava.dll[/b:49acd06192] en plaats het in de [b:49acd06192]Windows/System32[/b:49acd06192] map.
  • Simpel ook weer! Dank je wel, ik moet alleen nog even rebooten maar kan dat nu even niet doen. Ga er van uit dat probleem is opgelost.
  • Blijkt dus niet zo te zijn. Het verhaal van Derk: zie boven: [i:a48f17ad54]Actie=open Toepassing die wordt gestart voor de actie: "C:\PROGRA~1\INTERN~1\iexplore.exe" -nohome %1 DDE gebruiken aanvinken. DDE-bericht "%1",,-1,0,,,, Toepassing IExplore DDE-opdracht als de toepassing niet is gestart. (dit veld is leeg) Onderwerp WWW_OpenUrl (hier staat als je link niet werkt "system")[/i:a48f17ad54] Alleen actie is open zie ik, de rest niet!! Waaraan zou dat kunnen liggen??

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.