Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows XP probleem

None
5 antwoorden
  • Ik heb windows XP opnieuw geinstalleerd omdat de pc niet meer opstartte. Nu ben ik van 2 gebruikers de documenten kwijt. De map "mijn documenten" van deze gebruikers (die allebei een wachtwoord hadden) kom ik nu niet meer in. Is er een oplossing voor om de wachtwoorden te omzeilen??? De huidige foutmelding als je de map opent is Map ontoegangkelijk, toegang geweigerd.

    Ik ben bang als ik systeemherstel uitvoer dat ik dan de pc niet meer opnieuw opgestart krijg. ( en dat me het dan een hoop tijd kost om XP opnieuw te installeren)

    Het betreft hier overigens Windows XP home edition
  • Je kan. als je inlogt als administrator, eigenaar van de betreffende map worden door rechts te klikken op de map, eigenscahppen, tabblad beveiliging, knop geavanceerd, tabblad eigenaar. Als je eigenaar bent van de map, kun je weer rechten uitdelen voor de eventuele nieuwe gebruikers.
  • Krijg je wel een venster met sterretjes (wachtwoord)?
  • Je krijgt geen sterretjes te zien en de oplossing van tabblad eigenaar zit bij Windows XP pro wel maar niet bij de home edition :S ( waarom weet niemand) Iemand nu een andere oplossing??
  • wat omslachtig: PE builder downloaden bij www.nu2.nu , een bootable WinPE maken en vanuit daar opstarten, je hebt dan een WinXP omgeving met toegang tot alle schijven, ook ntfs. Het idee van Knopix, maar dan een WinXP omgeving, is altijd makkelijk zo'n cd.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.