Vraag & Antwoord

OS Windows

Standaard windows ww vergeten

5 antwoorden
  • Hallo, een vraaju ik heb een update uitgevoerd van windows ME naar W2K pro en na de installatie word een melding weergegeven dat windows een admin gebruiker heeft ingesteld. maar ik ben zo lomp geweest om het niet op te schrijven het is een standaard login van windows. Gebruikersnaam = temp Het w8woord weet ik niet, iets van Admin of Administrator, heb allerlei kombinaties geprobeerd maar niet het juiste gevonden Weet iemand het toevallig? Bedankt.
  • je gebruikersnaam zal denk ik niet temp zijn... user administrator met pass temp al geprobeerd? :)
  • [quote:39294b478b="webspider"]je gebruikersnaam zal denk ik niet temp zijn... user administrator met pass temp al geprobeerd? :)[/quote:39294b478b] Euuu. ne :oops: maar windows vult standaard gebruikersnaam temp in dus.. Ik probeer het gew eff bedank voor je reactie Jammer doet t niet ook niet met /zonder hooftletter hmz, vaag hor
  • [quote:837bb527b6="Cable guy"]Gebruikersnaam = temp Het w8woord weet ik niet, iets van Admin of Administrator, heb allerlei kombinaties geprobeerd maar niet het juiste gevonden.[/quote:837bb527b6] Weet je nog wel het wachtwoord van de Administrator? Via een omweg kan je bijna altijd een wachtwoord op een nieuwe waarde zetten. OVerigens dacht ik dat Windows geen 'temp' als standaardaard waarde gebruikt. Dat is meer iets als Administrator. De rest moet je zelf weten. Heb je wel een wachtwoord ingevuld?
  • Gelukt! Lol zat zomaar wat dingen te verzinnen. echt stom van me in ME had ik als tydelijk kantoor als ww die heeft i overgenomen??¿¿. toch bed allen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.