Vraag & Antwoord

OS Windows

internet explorer sluit af bij amerikaanse sites

9 antwoorden
  • Wanneer ik bepaalde Amerikaanse sites bezoek sluit internet explorer af en geeft de melding dat de site om bepaalde gegevens van mij vraagt en dat daarom uit veiligheidsoverwegingen internet explorer wordt afgesloten. Ik gebruik XP home edition, en mijn collegas kunnen de betreffende sites wel gewoon bezoeken. Virusscan afzetten en firewall afzetten hebben niet geholpen. Weet iemand wat ik aan moet passen om deze sites wel gewoon te kunnen bekijken?
  • Hey, Ik zou het volgende proberen. Bij de internet-opties van IE, en dan tabblad Geavanceerd. Daar kun de standaard instellingen van IE herstellen. Probeer dat eens. Verder zou je nog eens schijfopruiming kunnen doen.
  • De instellingen heb ik al eens hersteld (zonder resultaat) en de beveiliging op 'normaal' of 'laag' zetten had ook geen resultaat. Schijf is opgeruimd, dus daar kan het niet aan liggen...............
  • misschien doen die sites dat wel bij iedereen. als je de url´s noemt kunnen we eens voor je kijken.
  • [quote:616fdf2103="rondelle"] en mijn collegas kunnen de betreffende sites wel gewoon bezoeken. [/quote:616fdf2103] Dat zal dus wel niet het geval zijn...
  • http://www.cabelas.com/cabelas/en/templates/pod/horizontal-pod.jhtml?id=0012372&navAction=jump&navCount=1&indexId=cat600763&parentId=&parentType=&cmCat=Featured&_DARGS=%2Fcabelas%2Fen%2Fcommon%2Ffeaturecontent%2Ffeatured-pod-link.jhtml.2_A&_DAV=0012372 Als je dan onderdaan op 1 van de types drukt dan krijg ik een foutmelding. Thuis op mijn comp. geen problemen echter bij m'n kennis op z'n laptop (draadloos ADSL Tiscali) sluit internet explorer dus aan. Kan er soms een setting in de modem/router verkeerd staan?
  • wat je met types bedoelt ontdek ik niet, maar ik heb geen problemen op de site te komen en de geprobeerde links doen het ook. misschien toch je eigen instellingen dan maar checken.
  • is niks mis mee
  • Ik krijg hem ook te zien. Misschien ligt het aan de privacymelding? Zie je onder in de statusbalk een oog met een verkeersbord? Klik daar eens op, en kijk eens hoe het met de instellingen voor die website is?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.