Vraag & Antwoord

OS Windows

Opstart programma's

Anoniem
wanderer
5 antwoorden
 • Hoi allemaal ik heb een probleem.Tijdens het register bekijken,was er een stroom storing en viel de pc uit. De stroom was weer terug en ik me pc opstraten, nu heb ik het probleem dat met het opstarten REGEDIT.EXE wordt mee opgestart maar er gebeurt niets.het heeft wel een probleem veroorzaakt nl. dat het in mijn taskmanager draait ik kan namelijk niet normaal afsluiten ik moet eerst REGEDIT.EXE afsluiten in de taskmanager 2 maal en dan kan ik normaal afsluiten.In het register kan ik de sleutel niet vinden die REGEDIT.EXE opstart, wie weet waar ik moet zoeken????of is er een script dat onthoud welke programma's er draaien tijdens een herstart???
 • Als je alles afsluit wat open staat en je zet dan de PC uit dan moet volgens mij alles de eerst volgende keer weer normaal zijn. Had je dat eigenlijk al gedaan voordat je deze post plaatste? Of blijft hij dit iedere keer doen?
 • Je kan kijken in msconfig wat er opstart (uitvoeren > msconfig) en anders gebruik je Startup Control Panel.
 • Hallo reageerders.Tot nu toe heb ik al heel wat bekeken en uitgeprobeerd.Er staat geen verwijzigingen in het register naar REGEDIT.EXE dat deze moet opstarten, ook in msconfig staat er niets tussen dat REGEDIT.EXE zou opstarten.Dus heb ik het idee dat er buiten het register om ergens een file is wat uitgevoerd wordt, maar welke :-)???
  Dus als iemand dat weet zou ik dat graag willen weten.Bedankt vast voor deze reacties. PS als ik uitschakelen kies bij start en dan op of herstarten of afsluiten kies gebeurt er eigenlijk niets.Als ik gebruiker afmelden kies en dan deze computer afsluiten sluit hij wel af. Dus ik denk dat het ergens met gebruiker te maken heeft, maar ja waar staat wat er wordt opgestart per gebruiken buiten het register ????? MVG Paul
 • Kijk in je register op volgende plaatsen:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce
  HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
  HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.