Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows 98, detectieprobleem

6 antwoorden
  • In mijn computer zit een modem die volgens het programma AIDA32 zo heet: Harmonics (Conexant) SoftK56 WinModem Als dan windows opstart geeft Windows 98 SE wel aan dat er een nieuw apparaat gevonden is: PCI Communication Device Als ik volgende druk gaat windows zoeken naar een driver, maar kan er geen vinden. Ik heb ook al drie verschillende drivers geprobeerd o.a. de twee drivers van de conexant site. Als ik die drivers probeer en ik probeer verbinding te maken met internet geeft Windows aan dat het geen signaal van het modem ontvangt (foutmelding 630). Weet iemand hoe ik de goede drivers kan installeren en wat de goede drivers eigenlijk zijn?
  • in het configuratiescherm-->systeem-->aparaatbeheer de modem verwijderen. Afsluiten en opnieuw opstarten. Hardware detectie uitvoeren (gaat waarschijnlijk van eigens) kiezen voor zelf een driver voor dit aparaat kiezen de locatie van de driver die je gedownd hebt zoeken via bladeren deze driver aanklikken en de hardware detectie af laten ronden.
  • http://www.google.nl/search?q=Conexant+SoftK56+WinModem+driver
  • Het eerste antwoord werkt niet en het tweede heb ik al gedaan.
  • [i:fb494bdff1]wat[/i:fb494bdff1] werkt niet? zo kom je natuurlijk geen stap verder, hoe meer info, hoe meer lichtjes er kunnen gaan branden.
  • Bedankt voor de reacties, maar er zit nu een andere modem in, die het wel doet.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.