Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows XP start langzaam op

3 antwoorden
  • ik heb nu het volgende probleem : ik heb mijn computer amd athlon 2000+xp 512mb geheugen opnieuw geinstalleerd met windows xp prof . ik heb een nieuwe versie van windows xp prof inc service pack 1. ik heb hem compleet geupdate , en alles wat ik nodig heb staat erop . nu heb ik een groot probleem , toen de vorige versie erop stond , zonder updates , starte hij sneller op . nu de andere versie er op staat inc alle Updates , is hij langzamer geworden !! hoe kan dat ??? wie kan mij helpen ????
  • hoelang is langer dan? als het 5 secs scheelt, dan maakt het niet veel uit. maar al die updates verorzaken ook dat het langer duurt dattie opstart; hoe meer er op staat op je hd, hoelanger het duurt voordat hij opstart. probeer is te defragmenteren, misschien gaattie dan veel sneller :) of probeer het programma Microsoft BootVis. die analyseert hoe die opstart en verhelpt sommige dingen zodat het sneller gaat (volgens mij..)
  • Na installeren van SP1 wordt XP trager bij het opstarten. Dit is een bekend (?) probleem. Ikzelf heb alle nodige security updates wel geinstalleerd maar geen SP1. Heeft ook een keer in ComputerTotaal gestaan in het lezers forum. Je zou kunnen proberen om SP1 te verwijderen. Sjaak

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.