Vraag & Antwoord

OS Windows

weet iemand wat bridge.dll is en waarom hij erom vraagt???

12 antwoorden
 • ik en een vriend van mij zitten op hun pc waarop net win xp is geinstaleerd en enkele progs te rotzooien met een foutmelding bij het opstarten dat hij bridge.dll niet kan vinden, verder niks aan het systeem merkbaar is deze melding weg te krijgen op de een of andere manier? of moet het maar een nieuwe install worden?
 • HijackThis
 • Bridge.dll is spyware related. Kijk in je register op volgende plaatsen: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run Waarschijnlijk staat daar een verwijzing naar (het reeds verwijderde) Bridge.dll. Of anders zoals MGSpecial al aangeeft: Download [url=http://www.spywareinfo.com/~merijn/files/HijackThis.exe]HijackThis[/url]. Sla het bestand op in eigen map. Niet op je bureaublad of in je Temp-files. HijackThis maak namelijk backups in de map waar het opgestart wordt. Run het programma. Klik op scan, save log en sla het log op als een .txt bestand. Kopieer en plak de inhoud in je volgende bericht.µ Dan kunnen we kijken of er nog meer rotzooi op de pc staat.
 • [quote:c4aefc5373="MGSpecial"]HijackThis[/quote:c4aefc5373] Een antwoord heeft pas nut als het voor de vraagsteller begrijpelijk is, niet voor de persoon die antwoord geeft... Kortom, hier heb je niets aan, dan graag iets duidelijker zijn. OK? mvrgroet Edmond
 • ik ben nu niet bij die pc dus kan die log niet posten nu, zal het vanavond doen
 • [quote:809c2811f0="Edmond Varwijk"][quote:809c2811f0="MGSpecial"]HijackThis[/quote:809c2811f0] Een antwoord heeft pas nut als het voor de vraagsteller begrijpelijk is, niet voor de persoon die antwoord geeft... Kortom, hier heb je niets aan, dan graag iets duidelijker zijn. OK? mvrgroet Edmond[/quote:809c2811f0] Je onderschat het intellect van pcguy z'n laatsten topic's gingen bijna allemaal over spyware
 • Dit Forum kent ook mensen die alleen lezen of die later eens via de zoekfunctie deze vraag vinden en dan een antwoord erbij lezen waar zij dan niets mee kunnen. Het gaat dus verder dan de vraagsteller nu en zijn intellect nu. mvrgroet Edmond
 • OK
 • Ik heb dit probleem ook als ik window opstart : Could Not Find Bridge.dll :-?
 • [quote:c2627ba544="Duketheboss"]Ik heb dit probleem ook als ik window opstart : Could Not Find Bridge.dll[/quote:c2627ba544] Duketheboss, Zie mijn eerste post in dit topic. Lukt het niet dan post je een HijackThis-log.
 • Beste Marc, Ook ik heb het probleem dat bij het opstarten "bridge.dll" niet gevonden kan worden. Jij geeft aan dat gekeken moet worden op twee plekken in het register. Wat moet je vervolgens dan doen ??
 • anders kijk is ff bij Start>Uitvoeren>MSCONFIG , daar stond bij mij BRIDGE.DLL bij , heb ik uitgevinkt Probeer het ma is.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.