Vraag & Antwoord

OS Windows

mp3pro

Anoniem
Heinonline
6 antwoorden
 • Ik heb enkele mp3 pro"tjes" gedownload. Echter, ik neem aan dat er wel eerst een plugin voor geinstalleerd moet worden, voordat ik geluid hoor. Waar vind ik die plugin en hoe installeer ik die, zodat mijn audiospeler hem herkend, en ik ze dus af kan spelen. :oops:
 • Mp3-pro bestanden kun je als normaal afspelen.
 • Ik heb er hier een viertal, waarbij aangegeven wordt dat ze MP3pro zijn, maar ik kan ze niet afspelen. Misschien zijn ze corrupt, of zo. Zal eens kijken of ik ander MP3 pro's kan vinden :roll:
 • http://www.winampnederlands.nl/content/muziek/mp3pro.php

  Op bovenstaande website staat uitgelegd hoe je mp3 pro kan afspelen via winamp, hier is dus wel een speciale plugin voor nodig. Er staat dat de plugin alleen met winamp 2 werkt, maar de nieuwe versie 5 van winamp is volgens de makers compatible met alle oude plugins van versie 2., dus die kan je gewoon gebruiken.

  De nieuwste versie 5 van winamp kan je downloaden op www.winamp.com.
 • hoi
  als je een mp3pro afspeeld op een "gewone" mp3 speler dan is de kwaliteit niet erg goed (slecht dus) maar de nieuwste versies van winamp en de rest ook hebben de plugin al dus die hoef je niet te downloaden, of naar de makers van mp3 pro gaan en een mp3pro speler downen , hier is een link waar ook een plugin in staat voor winamp


  http://www.mp3prozone.com/assets/mp3PROAudioDecoder_v1_0.exe


  succes :)
 • Bedankt voor de reacties, ik heb ook gezien dat Nero een codec heeft. Maar blijft mijn vraag: zijn de Pro's die ik heb slecht, of kun je ze altijd afspelen, ongeacht of er een codec op je computer staat, of niet?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.