Vraag & Antwoord

OS Windows

Automatisch inloggen XP

3 antwoorden
  • 'Vroeguh' (lees: voor ik ooit een 2e account aanmaakte) had ik in XP het allemaal zo staan dat je in princiepe nooit het welkoms venster zag... ok... 1 seconde... Na het verwijderen van het 2e account lukt het me echter niet meer om dit voor elkaar te krijgen.... moet altijd blijven klikken op m'n naam (en/of enter geven als ik hem instel als oude inlog systeem). Iemand enig idee hoe ik XP weer zo gek krijg om automatisch door te gaan met inloggen?
  • Start - uitvoeren - control userpasswords2 Vinkje weghalen bij: gebruikers moeten een gebruikersnaam en wachtwoord .... Een nieuw scherm wordt geopend. Daar geef je de gebruikersnaam en wachtwoord in om automatisch in te loggen. Alles bevestigen.
  • [quote:2e60f6fa9e="M@rc"]Start - uitvoeren - control userpasswords2 Vinkje weghalen bij: gebruikers moeten een gebruikersnaam en wachtwoord .... Een nieuw scherm wordt geopend. Daar geef je de gebruikersnaam en wachtwoord in om automatisch in te loggen. Alles bevestigen.[/quote:2e60f6fa9e] thnx! Scherm nooit gevonden :)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.