Vraag & Antwoord

OS Windows

Ik kan niks meer downloaden :S

7 antwoorden
  • Als ik iets wil downloaden krijg ik de volgende foutmelding [img:99b609b422]http://murderers.members.creativehosting.nl/naamloos.JPG[/img:99b609b422] :roll: Wat kan ik doen :-?
  • Graag wat meer info. Welke virusscanner gebruik je. Is het alleen op deze site of ook bij anderen.
  • [quote:fc2c37ae44="M@XXER"]Als ik iets wil downloaden krijg ik de volgende foutmelding [img:fc2c37ae44]http://murderers.members.creativehosting.nl/naamloos.JPG[/img:fc2c37ae44] :roll: Wat kan ik doen :-?[/quote:fc2c37ae44] scan als eerste is met een uptodate viruscanner, en scan ook met uptodate spybot search en destroy en adaware allebij te krijgen op download.com
  • Gebeurt dit bij elk bestand dat je download of alleen bij dit bestand? Want volgens het messengerbericht zit er een virus in dat bestand en het kan zijn dat de virusscanner dan automatisch zorgt dat het bestand niet meer kan worden geopend. Probeer het eens met een schoon bestand. Scan iig eens met een goede up to date virusscanner en eventueel een online virusscanner zoals [url=http://security.symantec.com/default.asp?productid=symhome&langid=ie&venid=sym]deze[/url]
  • [quote:d3d007007d="ODF"]Graag wat meer info. Welke virusscanner gebruik je. Is het alleen op deze site of ook bij anderen.[/quote:d3d007007d] Dat met die virusscanner is een slimme vraag:Hij heeft toch een screenshot zodat je het zelf kan zien, en in dit geval staat hij uit of heeft hij er geen.
  • [quote:04b59477f0="Allardje"][quote:04b59477f0="ODF"]Graag wat meer info. Welke virusscanner gebruik je. Is het alleen op deze site of ook bij anderen.[/quote:04b59477f0] Dat met die virusscanner is een slimme vraag:Hij heeft toch een screenshot zodat je het zelf kan zien, en in dit geval staat hij uit of heeft hij er geen.[/quote:04b59477f0] Nee want de meeste van die progs die hij gebruikt ken ik niet!
  • ga naar de map c:\documents and settings\maxor\local settings\temperary internet files\ (indien je local settings niet ziet, even naar configuratiescherm\mapopties, dan naar de tweede tab (weergave) en daaronder 'verborgen files en mappen weergeven'aanvinken) gooi alle bestanden die in deze map staan weg, start opnieuw op en probeer het nog eens.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.