Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Voor de liefhebbers: nieuw MS product testen en verdien 100E

Edmond Varwijk
22 antwoorden
 • OK, ook dit is een 'spam' post. Maar ik wil niemand onthouden eens een kijkje in die keuken te nemen.

  _____________________________________
  [b:c7159a3602]
 • wat moet een Belgisch bedrijf in Nederland ?.

  emailadressen verzamelen om spam naartoe te kunnen sturen ?.

  Ik vind het zeer verdacht.
 • Voorlopig heb ik mijn uitnodiging al binnen dus als het een emailverzameling moet worden dan is het wel een heel ingewikkelde en kostbare methode.
 • En is dat enkel in Nederland of ook in België?
 • [quote:2bb7ce5551="Rumaro"]wat moet een Belgisch bedrijf in Nederland ?.

  emailadressen verzamelen om spam naartoe te kunnen sturen ?.

  Ik vind het zeer verdacht.[/quote:2bb7ce5551]

  Is niet zo. Een anderhalf jaar geleden publiceerde ik hier een soortgelijke oproep, zocht een ander bedrijf voor Microsoft mensen die hun handschrift moesten afstaan voor het ontwikkelen van een NL schriftherkenningscomponent. Werd toen ook zeer verdacht over gedaan, terwijl het gewoon echt waar was en de mensen die er aan meegewerkt hebben heel gemakkelijk een leuke XP of Office ermee verdienden.

  Dit is soortgelijk. Microsoft wil iets testen, huurt daar een bedrijf voro in en omdat zij mensen zoeken die enig verstand van zaken hebben, komen ze dan bij ons of bij mij aan met de vraag of hier een oproep geplaatst mag worden. Niet meer, niet minder.

  mvrgroet Edmond
 • [quote:390d4c788f="Young Crazy Fool"]En is dat enkel in Nederland of ook in België?[/quote:390d4c788f]

  Zover ik weet alleen in Nederland. Maar het e-mailadres staat er dus mail ze. En volgende week is vakantie hier voor velen (ik helaas niet) misschien kun je er een leuk dagje Schiphol-Rijk (hoofdkantoor Microsoft Nederland, want daar is zover ik weet de testerij) van maken.

  En daarna natuurlijk wel mij even inmailen (aka influisteren) wat men getest wilde hebben enzo he!!! :D

  groetjes Edmond
 • Hier is er geen vakantie hoor. Die is pas geweest. Maar ik zal eens mailen. Bedankt.
 • Waarom maken ze dan niet een linkje naar de site van MS die aankondigt dat het waar is?
 • [quote:33f82f880d="MichielPH"]Waarom maken ze dan niet een linkje naar de site van MS die aankondigt dat het waar is?[/quote:33f82f880d]

  Zulen ze wel hun redenen voor hebben, ik maak me er niet druk om. Volgende week ga ik naar schiphol en ik maak er een leuk dagje van, ongeacht of dit alles wat wordt of niet. Gewoon positief denken, niet zoveel achterdocht, daar krijg je alleen maar een maagzweer van. :D
 • Heb de site van AG bekeken, maar kan op de site zelf niets vinden over de oproep.
 • let op; je moet rond de 25 zijn!
 • Let op: hoe rond is rond?
 • [quote:98ead90135]"De vooropgestelde onderste leeftijdsgrens is 26 jaar. Voor 24 of 25 jaar had ik nog een uitzondering kunnen maken" [/quote:98ead90135]

  excuses voor de voorgaande post, ik bedoelde dat je minimaal 26 moest zijn (en dus niet rond…)
 • En is dit gewoon overdag, of in de avonduurtjes? Ik doe graag mee, maar momenteel is het erg hectisch op mijn werk, dus kan ik er niet zomaar twee dagen tussenuit.
 • Ik zou zeggen… mail ze gewoon. Heb ik ook gedaan - je moet wel aan een 'specifiek profiel beantwoorden'. Het heeft iig iets met tv te maken…
 • Niet alleen tv, ook foto's, muziek en internet. Het lijkt mij dat het een soort van multimedia programma is dat of apart, of als onderdeel van Longhorn gelanceerd zou gaan worden. Gezien het idee achter WinFS lijkt me vooral dat laatste niet zo vreemd. Donderdag om half vijf weet ik meer. Ik hoop niet dat geheimhouding gevraagd gaat worden.

  Overigens is het alleen overdag.
 • Voor de mensen uit België (hoewel ik niet weet of er hier wel zoveel zijn): ik had dus een mail gestuurd en dit was het antwoord:

  [quote:511db82fee]
  Beste Wim,

  Voorlopig zijn er geen testen gepland in België.

  Komt daar in de toekomst verandering in, dan geef ik een seintje.

  Vriendelijke groeten,
  [/quote:511db82fee]
 • Maar je kan toch gewoon naar Schiphol rijden. Dat moet net lukken met die 100 euro. :wink:
 • Ik ben niet door… toch nog te jong (hoewel ik vandaag jarig ben - gefeliciteerd, Stefan! 18 jaar alweer).
  Misschien kan ik nog eens met een ander onderzoek meedoen.
 • [quote:a9e127fa85="DarkScribe"]Niet alleen tv, ook foto's, muziek en internet. Het lijkt mij dat het een soort van multimedia programma is dat of apart, of als onderdeel van Longhorn gelanceerd zou gaan worden. Gezien het idee achter WinFS lijkt me vooral dat laatste niet zo vreemd. Donderdag om half vijf weet ik meer. Ik hoop niet dat geheimhouding gevraagd gaat worden.

  Overigens is het alleen overdag.[/quote:a9e127fa85]

  Ik heb moeten tekenen voor geheimhouding dus ik kan niemand iets vertellen, maar ik weet wel dat ik verkocht ben, als het niet te duur wordt ga ik er zeker geld aan uitgeven. Het waren twee leuke uurtjes, het werk was vrij gemakkelijk en ik heb de indruk dat mijn inspanning gewaardeerd werd, en dan heb ik het niet over de financiele vergoeding. :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.