Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

'Mijn ***' verplaatsen dmv registervermeldingen.

Anoniem
MichielPH
8 antwoorden
 • Hallo,

  Ten eerste: ik heb alle topics bekeken die hier over gaan al bekeken; ik heb hier niets tussen gevonden. Ik heb zelf ook lang zitten prutsen; hieruit is ook niets gekomen.

  Ik wil met een registervermelding (zo'n .reg bestand) 'Mijn ***' verplaatsen. De map bestaat al wel, de verwijzing in bv. start menu moet veranderen. daarvoor gebruik ik dit:[code:1:59d251e907]Windows Registry Editor Version 5.00

  [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Shell Folders]
  "My Pictures"="D:\\Privé\\Mijn afbeeldingen"
  "My Music"="E:\\Muziek"

  [HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Keyboard]
  "InitialKeyboardIndicators"="2"[/code:1:59d251e907]Het wordt wel doorgevoerd in het register, maar als je op 'Mijn Muziek' klikt kom je doodleuk in: [i:59d251e907]C:\Documents and Settings\Michiel\Mijn documenten\Mijn Muziek[/i:59d251e907]

  Wat doe ik fout?
 • Kun je toch regelen met tweakui?
 • als je het heel vaak doet.. Handig met 1 muisklik; of 1 enter.
 • En TweakUI XP wil niet geïnstalleerd worden bij mij :cry:
 • Heb TweakXP Pro van totalidea geïnstalleerd omdat TweakUI XP van Microsoft dus niet installeerd. Als ik hierin de verwijzingen verander, wordt er nog steeds niets werkelijs vernanderd. Windows blijft naar my documents/my music gaan. Ik heb opnieuw opgestart. wwat doe ik fout?
 • dit kun je onder xp doen door in je startmenu naar mijn documenten te gaan en er met de rechtse muisknop op te klikken.
  dan in de adresregel de partitieletter veranderen en dan op ok klikken.
  Hij vraagt dan om de map te maken en daarna om de bestanden te verplaatsen op beide vragen ja antwoorden en opgelost.
 • zucht.. :(

  Het gaat niet alleen om mijn documenten.. het gaat over het hele Mijn ** zooitje… Ik heb ook gezegt dat ik al gezocht had; dit had ik zeker wel gevonden.
 • [quote:6313dab8bc="MichielPH"]zucht.. :(

  Het gaat niet alleen om mijn documenten.. het gaat over het hele Mijn ** zooitje… Ik heb ook gezegt dat ik al gezocht had; dit had ik zeker wel gevonden.[/quote:6313dab8bc]Volgens mij gaat bij de oplossing van Patdefeij alles mee. (Mijn muziek, mijn afbeeldingen, mijn text, mijn chatlogs, mijn documenten)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.