Vraag & Antwoord

OS Windows

alles valt weg

7 antwoorden
  • heb vraag me msn valt om de haverklap uit en dan kan ik niet eens meer op internet komen terwijl ik wel verbinding heb en ook houd ligt niet aan me modem heb spyware verwijderd schijfopruiming gedaan niks helpt wie heeft een oplossing?
  • Ok, even duidelijk het probleem: willekeurig wordt je van msn afgemeld (?). Je hebt wel een verbinding. Maar wat bedoel je dan met 'ik kan niet meer op internet komen'?
  • Als je dit probleem sins vandaag hebt, en je hebt de provider Tiscali kijk dan even in de volgende topic: [url]http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=119625[/url] :wink:
  • het zit dus zo ik heb gewoon verbinding en kan me aanmelden op msn na 5 min ongeveer word ik afgemeld bij msn wil ik dan mijn internetbrowser starten en bijvoorbeeld naar startpagina gaan dan doet die dat niet. ik kijk bij mijn verbindingen en zie dat ik gewoon verzend en ontvangt mijn modem staat ook online . maar kan dan ook niet naar een willekeurige site. en nee ik heb geen tiscali en als ik dan mijn pc opnieuw opstart kan ik me weer aanmelden bij msn en kan ik op internet komen maar na 5 min begint het weer van voor af aan
  • en als je niet op msn gaat, kun je dan wel onbeperkt internetten? zo ja, dan zit er dus ergens bij msn iets fout. misschien gewoon verwijderen en opnieuw (nieuwste versie, 6.2) installeren? of gewoon eens de instellingen nalopen (msn, firewall, internet opties enz)
  • nee ookal heb ik msn niet aan doet die het ook komt dan vast te lopen en hetzelfde liedje heb de nieuwe msn ook al gedownload namelijk
  • dan zal het wel een verkeerde instelling zijn (maar lijkt me onwaarschijnlijk...), of misschien een firewall / antivirus / spyware / ander programmatje wat mee opstart ? probeer eens in de veilige modus met netwerkmogelijkheden, als hij het dan niet doet, zit er dus ergens een vervelend softwareprogrammatje in je systeem.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.