Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

probleem met gebruikersaccount

None
9 antwoorden
 • help!
  ik krijg maar geen goed werkend nieuw gebruikersaccount aangemaakt. allerlei programmas werken niet, zoals outlook express, mediaplayer etc. als ik in de nieuw aangemaakte acconut ga werken, met of zonder beperkte rechten.
  zou ik in het verleden in het register gerommeld hebben?
  vallen de instellingen van de wel werkende account 1 domweg te kopieren naar account2?
  wie weet iets?
 • Vertel eens wat meer over de problemen die je hebt met dat account. Wat voor foutmeldingen krijg je bijvoorbeeld precies?
 • Wat je kan proberen is om als administrator in te loggen en dan alle bestanden in de map documents and setting van een bestaande gebruikers te kopieren naar diezelfde map van het nieuwe account.
 • 1. het kopieren van de map vande goedwerkende gebruiker naar de niet werkende account geeft geen resultaat :-?
  2. wat preciezer:
  Word werkt, maar moet via omweg gestart worden
  Outlook Express geeft de volgende foutmelding : MSOE-DLL niet gevonden.
  Internet Explorer: opent niet
  Bureaublad: plaatje uitzoeken kan, maar krijg je niet te zien
  Winamp werkt prima, maar de windows mediaplayer vraagt om installatie, en na voltooien daarvan again.. :cry:
  CD creator werkt weer wel..
  etc.etc.etc.
  Wat nu?
 • Wlke versie van Windows heb je ten eerste? Bij XP ligt het anders dan bij '98.

  En niet [i:afaaadccc9]alle [/i:afaaadccc9]gegevens staan in documents and settings of profiles. In Win98 heb je bv. nog [Naam].pwl in de C:\Windows map.
 • [quote:972f4efb66="MichielPH"]Wlke versie van Windows heb je ten eerste? Bij XP ligt het anders dan bij '98.

  En niet [i:972f4efb66]alle [/i:972f4efb66]gegevens staan in documents and settings of profiles. In Win98 heb je bv. nog [Naam].pwl in de C:\Windows map.[/quote:972f4efb66]

  98 heeft geen documents en setting dus uit de 2e post van de ts ios op te maken dat het waarschijnlijk xp betreft (of anders w2k)
 • tis xp
 • is het een beperkte account? probeer het is als je die account beheerder maakt?

  maak de account eens opnieuw aan?

  je kan de wizard "bestanden en instellingen overzetten doen en dan sla je de instellingen op, op die andere account lees je die instelling. zou dit evt gaan?
 • Heb je toevallig NTFS-rechten toegepast op je systeemschijf???? Kan zijn dat je de rechten expliciet hebt toegewezen tot een bepaalde gebruiker, nieuwe gebruikers hebben de rechten dan niet in de benodigde folders. Indien niet zo, geef iedereen eens full control om te testen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.