Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

wie weet welke file de diverse balken zichtbaar maken in IE?

52kgopti
6 antwoorden
 • Hoi forummers,

  Na getroffen te zijn door een trojanhorse blijken in zowel IE als Outlook express de explorerbalk, adresbalk en in Win 98 het uitklapmenu van het startmenu niet meer zichtbaar te zijn. Ik heb van alles en nog wat opgeschoond (hijack,adaware,spybot en handmatig)en daarbij blijkbaar een belangrijke file verwijderd.
  Daarna Win 98 over de oude geherinstalleerd doch zonder resultaat.
  Wie weet welke file ik nodig heb om bovenstaande weer te herstellen?

  Bij voorbaat dank, Mariëtte
 • Volgens mij is dat explorer.exe, die een keer verwijderen via MS-DOS (anders kan het niet), en weer kopieren naar C:\Windows vanaf de W98-CD
 • Johnny,

  Ik heb je tip uitgevoerd maar heeft nada opgeleverd……
  Heb je nog een andere suggestie?

  bvd Mariëtte
 • Ik had na een soortgelijk geval ook nog een probleempje me In windows stonden een aantal ca'b files. Daar vond ik IE weer. Er even overheen geinstalleerd, en het probleem was op gelost.
 • Bedoel je met "IE" Internet Explorer of Explorer.exe? Want de laatste heb ik gedeleted en opnieuw vanuit de win 98 cd-rom opnieuw in C:\windows geplaatst. En dat bood helaas geen soelaas. Ik heb me de afgelopen tijd suf gezocht op internet naar evt. oplossingen en veel uitgeprobeerd. Maar nog steeds niet het juiste antwoord gevonden op mijn vraag welke bestanden er nodig zijn voor de weergave van de standaard(werk) balken in de diverse mappen, het uitklapmenu van de knop "start" en IE en OE.
  Wie o Wie weet welke bijv. dll en exe-bestanden hiervoor verantwoordelijk zijn?
  De c:\ schijf formatteren is geen optie omdat ik dan alle instellingen verlies die ik gebruik voor mijn netwerk en internettoegang (chello!)
  Windows opnieuw installeren is in mijn ogen een te gemakkelijke optie voor degenen die dit probleem niet te lijf willen gaan, of vraag ik dan teveel insidersinfo?

  BVD, Mariëtte
 • Heb je toevallig een map C:\windows\pchealth\errrorrep\userdumps? Daar zou je hem moet kunnen vinden. Die staan in het blauw. Even aanklikken en hij hoort hem weer op de juis plek te zetten. Windows 98 is even een tijdje geleden voor me. Doe anders de windows cd-rom erin, en zoek naar explorer.exe. en kopieer die naar c:\windows. En inste information kennen we hier niet. We proberen elkaar gewoon verder tehelpen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.