Vraag & Antwoord

OS Windows

Menu meerdere gebruikers onder WIN98ME

Anoniem
janvh
2 antwoorden
 • Wie weet hoe ik het volgende probleem kan oplossen.
  Na een format c: uitgevoerd te hebben en WIN98ME ( + andere software )opnieuw geinstalleerd te hebben heb ik gebruikers aangemaakt.
  dit heb ik de laatse jaren steeds uitgevoerd zodat de ander huisgenoten hun/haar persoonlijke instelling kan instellen en gebruiken.
  Ouds her komt er bij het opsterten het MENU waar je op de gebruiker kan klikken en dan start windows door met de instellen van de gekozen gebruiker. Maar nu start windows door zonder dit menu en stopt in een bureaublad wqat gebruikt is bij de 1ste installatie. Door naar START / AFMELDEN te gaan (zonder naam) sluit deze onbekende gebruiker en komt er wel dat keuze MENU inbeeld welke bij de eerste opstart 'vergeten' wordt. Wat ik ook probeer ik kan dit niet oplossen.
  Mijn vraag is dan ook HOE KAN IK DIT VERVELENDE PROBLEEM VERHELPEN zonder opnieuw FORMAT C: uit te voeren. Immers dit kost weer een avondje of wat om alles te installeren.

  Wie weet waar in het register de aanpassing die gedaan moet worden.

  Als vast bedankt,

  Jan
 • [quote:0a417192a7="janvh"]Door naar START / AFMELDEN te gaan (zonder naam) sluit deze onbekende gebruiker en komt er wel dat keuze MENU inbeeld welke bij de eerste opstart 'vergeten' wordt. Wat ik ook probeer ik kan dit niet oplossen.[/quote:0a417192a7]Het enige menu dat ik ken, is die van Microsoft Family (dit kan gekozen worden als primaire netwerk aanmelding). In te stellen onder eigenschappen van de Netwerkomgeving (of Netwerk op het Configuratiescherm). Opnieuw installeren zal vermoedelijk niet helpen. Op zich had ik verwacht dat bij het opstarten een Windows aanmeld venster verschijnt.
  Het Microsoft Family venster toont een lijstje gebruikersnamen die met de pijltjes toets of muis geselecteerd kunnen worden. Ingeval van een wachtwoord, krijg je de kans op een wachtwoord in te tikken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.