Vraag & Antwoord

OS Windows

[Win98SE] Netwerk loginscherm bij boot uitschakelen ?

3 antwoorden
  • Gedaag, Ik heb hier een pc staan, waar ik Windows 98 SE op heb geinstalleerd. Maar telkens als ik (opnieuw) opstart, krijg ik dat (naar mijn mening vervelende) login scherm van mijn windows-netwerk. Hoe krijg ik dit weg (internet moet wel blijven werken)? [url=www.freeprogramming.net/stuff/networklogin.JPG]Dit[/url] bedoel ik dus...
  • [quote:d4251f91f1="turbo-pascal"]Gedaag, Ik heb hier een pc staan, waar ik Windows 98 SE op heb geinstalleerd. Maar telkens als ik (opnieuw) opstart, krijg ik dat (naar mijn mening vervelende) login scherm van mijn windows-netwerk. Hoe krijg ik dit weg (internet moet wel blijven werken)? [url=www.freeprogramming.net/stuff/networklogin.JPG]Dit[/url] bedoel ik dus...[/quote:d4251f91f1] Bij netweromgeving(eigenschappen) kun je dit aanpassen. Waar precies weet ik niet meer(werk met winxp) maar hopelijk ben je al een stukje verder :wink:
  • Primaire netwerkaanmelding aanpasse in WIndows aanmelding of Microsoft Family. In te stellen via eigenschappen Netwerkomgeving of Netwerk ok het Configuratiescherm. Werkt alleen als er geen wachtwoorden worden gebruikt en alleen de standaard gebruiker is gedefinieerd.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.