Vraag & Antwoord

OS Windows

foutmeldig systeem is hersteld van ernsige fout

4 antwoorden
  • ik krijg met regelmaat de volgende melding: Systeem is hersteld van een ernstige fout. verzenden of niet verzenden. a. wat kan ik hier mee want van die codes snap ik geen moer. b. hoe zet ik die melding uit? dank, Roland
  • Foutrapportage in- of uitschakelen Open het onderdeel Systeem in het Configuratiescherm. Klik op Fouten melden op het tabblad Geavanceerd. Klik op Het melden van fouten uitschakelen of op Het melden van fouten inschakelen.
  • Dat kan het schermpje dan wel wegkrijgen, maar het lijkt me dat er toch ook een oorzaak is van dit probleem. Als je op datzelfde tabblad Geavanceerd op de 3e knop Instellingen klikt, dan kun je ook "De computer automatisch opnieuw starten" uitvinken. Als gevolg daarvan zou je nu bij een foutsituatie het BlueScreen met de oorspronkelijke foutmelding moeten krijgen. Hoewel die info ook niet uitblinkt in duidelijkheid, zou er mogelijk toch iets te vinden moeten zijn over een mogelijke oorzaak. Als je die informatie hebt, dan kunnen we verder kijken.
  • dank jullie wel. ik heb beide gedaan en wacht op de gevolgen. grtx. Roland

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.